دستور تهیه حلوای کدو حلوایی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه حلوای کدو حلوایی

حلوای کدو حلوایی یک حلوای متفاوت است که از امتحان کردن آن پشیمان نخواهید شد. طرز تهیه این حلوا ساده است و به راحتی می‌توانید آن را برای سفره افطارتان تهیه و نوش جان کنید. این حلوا را با آرد نیز می‌توانید تهیه کنید اما ما در این مطلب طرز تهیه حلوای کدو حلوایی بدون آرد را در اختیار شما قرار داده‌ایم.

مواد لازم برای تهیه حلوای کدو حلوایی:

  • ۵۰۰ گرم کدو
  • ۱۰۰ گرم شکر
  • یک سوم قاشق چایی خوری هل
  • ۱ قاشق غذا خوری کره

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی

برای تهیه حلوای کدو حلوایی ابتدا کدو را بشورید و آن را از وسط برش دهید و به دو نیم تقسیم کنید و تخم‌های آن را خارج کنید و ۵۰۰ گرم از کدو حلوایی را جدا کنید تا با آن حلوا بپزید.

پوست کدو حلوایی را بگیرید و آن را به صورت مربع مربع خرد کنید و درون یک قابلمه بریزید سپس مقداری آب روی کدوها بریزید تا کاملا سطح روی کدوها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به کدوها فرصت دهید تا خوب بپزند. هر چند وقت یک بار به آن سر بزنید. بعد از اینکه احساس کردید کدوها نرم شدند با چنگال درون آن بزنید تا مطمئن شوید آن‌ها کاملا پخته شده باشند.

بعد از اینکه از پخته شدن کدوها مطمئن شدید به آن‌ها اجازه دهید تا سرد شوند سپس آن‌ها را درون غذاساز بریزید و کدو حلوایی‌ها را کاملا خرد کنید تا به شکل پوره در آید.

سپس پوره کدو را مجددا داخل قابلمه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. به میزان مورد نظرتان شکر اضافه کنید و آن را خوب هم بزنید تا کاملا پخته شود و اگر نرم است کمی سفت‌تر شود.

در مرحله آخر کره را درون یک تابه بگذارید و روی حرارت ملایم آن را آب کنید و هل را نیز به آن بیفزایید سپس ترکیب کره و هل را به پوره کدو اضافه کنید.

حلوایتان را  درون ظرف سروتان بریزید و آن را با دارچین یا گردو تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

این حلوا بعد از سرد شدن کمی خود را میگیرد و سفت می‌شود با این حال اگر باز هم تمایل دارید که حلوایتان سفت‌تر باشد و غلیظ‌تر شود آن را مدت طولانی‌تری روی شعله گاز بگذارید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *