آشپزیسوپ و آش

دستور تهیه سوپ ذرت

سوپ ذرت خواص فراوانی دارد و در مدت زمان کمی آماده می‌شود. برای تهیه سوپ ذرت می‌توانید به جای ذرت تازه از کنسرو ذرت استفاده کنید و به دلیل اینکه میزان شیرینی ذرت‌های کنسروی کمی بیشتر است میزان شکر مصرفی را می‌توانید کم‌تر کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت

  • ۴ قاشق غذاخوری کره بی نمک
  • نصف پیمانه پیاز شیرین
  • ۴ پیمانه ذرت تازه
  • نصف قاشق غذا خوری شکر
  • ۲ الی ۳ پیمانه شیر
  • یک چهارم قاشق چایی خوری جوز هندی رنده شده

 طرز تهیه سوپ ذرت
طرز تهیه سوپ ذرت

یک تابه با سایز متوسط را روی گاز قرار دهید و شعله آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را درون تابه بیندازید و اجازه دهید تا آن آب شود.

پیاز رنده شده را درون تابه بریزید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه با کره تفت دهید. نیازی نیست که پیازها طلایی شوند فقط نرم شوند کافی است. سه پیمانه و نیم ذرت را به پیازها اضافه کنید.

برای خوش طعم‌تر شدن ذرتتان از ادویه‌های خوش‌بو و خوش طعم به آن بزنید و ذرت‌ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید و حواستان باشد که ذرت‌ها طلایی نشوند.

شکر را به مخلوط ذرت و پیاز اضافه کنید. شیر را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

مخلوط ذرت و پیاز را به شیر اضافه کنید و بگذارید همینطور روی حرارت باقی بماند و حرارت آن را کم کنید تا آرام آرام بجوشد.

بعد از اینکه ذرت‌ها کاملا پخته شدند آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود سپس مخلوط شیر و ذرت را درون مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

پوره را از یک صافی ریز رد کنید و مایع رد شده اضافه را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و جوز هندی را درون آن رنده کنید.

برای اینکه سوپتان قوام پیدا کند یک پیمانه دیگر شیر را کم کم به آن اضافه کنید تا به غلظتی که می‌خواهید برسد.

طعم سوپ را بچشید و اگر به نمک یا ماده دیگری نیاز داشت به آن اضافه کنید. سوپ را به ظرف سروتان انتقال دهید و روی آن را با ذرت باقی مانده و جوز هندی تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *