طرز تهیه کیک ذرت خامه ای
این کیک ذرت چربی و شکر کمی داشته و میزان نمک آن متوسط است. میتوانید کیک ذرت خامهای را برای ۶ نفر، و در عرض یک ساعت تهیه و سرو کنید. با عطارباشی همراه باشید.
مواد لازم کیک ذرت خامه ای
- ۳۰۰ گرم ذرت خامهای کنسروی
- ۲ عدد تخممرغ
- ۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱ فنجان هویج رندهشده
- ۱ فنجان فلفل دلمهای قرمز خردشده
- ۱۲۵ میلیلیتر شیر کمچرب
- ۱۲۰ گرم پولنتا (سوپ ذرت)
- ۲ عدد پیاز بزرگ خردشده
- ۱ فنجان نخود پخته
- ½ فنجان پنیر کمچرب رنده شده
دستورالعمل کیک ذرت خامه ای
- فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
- ذرت، شیر و تخممرغ را درون یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
- پولینتا و بیکینگ پودر را اضافه کرده و میکس کنید.
- پیاز، هویج، نخود و فلفل دلمهای را اضافه کرده و هم بزنید.
- ترکیب بدست آمده را به آرامی درون یک ظرف فر که چرب شده (حدودا ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر) بریزید و روی ترکیب را با پنیر رنده شده بپوشانید.
- بگذارید در فر با درجۀ ۱۸۰ سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد. بگذارید کیک خنک شده و سپس آن را برش بزنید.
ارزش غذایی
در هر ۱۰۰ گرم | |
انرژی | ۹۴ کالری |
پروتئین | ۴.۵۴ گرم |
چربی | ۲.۳۲ گرم |
کلسترول | ۲۹.۷۲ میلیگرم |
کربوهیدرات | ۱۲.۸۱ گرم |
فیبر | ۲.۳۶ گرم |