آشپزیکیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ذرت خامه ای

این کیک ذرت چربی و شکر کمی داشته و میزان نمک آن متوسط است. می‌توانید کیک ذرت خامه‌ای را برای ۶ نفر، و در عرض یک ساعت تهیه و سرو کنید. با عطارباشی  همراه باشید.

کیک ذرت

مواد لازم  کیک ذرت خامه ای

  • ۳۰۰ گرم ذرت خامه‌ای کنسروی
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • ۱ فنجان هویج رنده‌شده
  • ۱ فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده
  • ۱۲۵ میلی‌لیتر شیر کم‌چرب
  • ۱۲۰ گرم پولنتا (سوپ ذرت)
  • ۲ عدد پیاز بزرگ خردشده
  • ۱ فنجان نخود پخته
  • ½ فنجان پنیر کم‌چرب رنده شده

دستورالعمل  کیک ذرت خامه ای

  1. فر را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.
  2. ذرت، شیر و تخم‌مرغ را درون یک کاسه ریخته و مخلوط کنید.
  3. پولینتا و بیکینگ پودر را اضافه کرده و میکس کنید.
  4. پیاز، هویج، نخود و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و هم بزنید.
  5. ترکیب بدست آمده را به آرامی درون یک ظرف فر که چرب شده (حدودا ۲۰ در ۳۰ سانتی‌متر) بریزید و روی ترکیب را با پنیر رنده شده بپوشانید.
  6. بگذارید در فر با درجۀ ۱۸۰ سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه بپزد. بگذارید کیک خنک شده و سپس آن را برش بزنید.

ارزش غذایی

در هر ۱۰۰ گرم
انرژی ۹۴ کالری
پروتئین ۴.۵۴ گرم
چربی ۲.۳۲ گرم
کلسترول ۲۹.۷۲ میلی‌گرم
کربوهیدرات ۱۲.۸۱ گرم
فیبر ۲.۳۶ گرم
منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *