آشپزیسوپ و آش

دستور تهیه سوپ حبوبات سرشار از پروتئین

سوپ حبوبات یک غذای فوق‌العاده مغذی و ارزا‌ن‌قیمت است که می‌تواند مواد مغذی و معدنی مورد نیاز بدن را فراهم کند. با عطارباشی همراه باشید تا طرز تهیه سوپ حبوبات را به شما آموزش دهیم. این دستورالعمل برای ۶ نفر مناسب می‌باشد.

سوپ حبوبات

مواد لازم سوپ حبوبات

  • ۱ فنجان (۲۰۰ گرم) نخود خشک‌شده، شسته و آبکش شده
  • ½ فنجان (۱۰۰ گرم) لوبیای قرمز، شسته و آبکش شده
  • ½ فنجان لوبیای لیما، شسته و آبکش شده
  • ½ فنجان لوبیای قهوه‌ای، شسته و آبکش شده
  • ½ فنجان برنج قدبلند، شسته و آبکش شده (اختیاری)
  • ۸۰ گرم بلغور شسته و آبکش شده
  • ۱ عدد سیب زمینی بزرگ، خرد شده
  • ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم فنجان) روغن زیتون
  • ۱ عدد پیاز، خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • برگ‌های جعفری برای سرو کردن

دستورالعمل

  1. نخودها، لوبیای قرمز و لوبیای لیما را با آب پوشانده و بگذارید شب تا صبح خیس بخورند. در روز بعدی، آنها را آبکش کرده و درون یک قابلمۀ بزرگ بریزید، سپس آنها را با آب تازه بپوشانید و بگذارید به نقطۀ جوش برسد. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای ۳۰ دقیقه با درب بسته دَم بکشد. سپس عدس‌ها، برنج (اختیاری)، بلغور و سیب زمینی را اضافه کرده و در صورت نیاز برای پوشش کامل، آب اضافه کنید.
  2. روغن را درون یک تابه و با حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را برای ۵ دقیقه در آن سرخ کنید (تا طلایی و قهوه‌ای رنگ شود). روغن و پیاز را به میکس لوبیا اضافه کرده و سپس نمک را اضافه کرده و مطمئن شوید که تمام ترکیبات همچنان با آب پوشش داده شده‌اند. درب قابلمه را گذاشته و بگذارید برای ۹۰ دقیقه بر روی حرارت کم دَم بکشد. سوپ احتمالا غلیظ خواهد بود، اگر به سوپ رقیق علاقه دارید، مقداری آب اضافه کنید. برگ‌های جعفری را بر روی سوپ ریخته و سریعا سرو کنید. باقیماندۀ سوپ را می‌توانید برای چند روز در یخچال نگهداری کنید.
منبع:  گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *