طرزتهیه سالاد ذرت با مرغ - مجله سلامتی عطارباشی

طرزتهیه سالاد ذرت با مرغ

مواد لازم

اندازه/مقدار / کالری
کنسرو ذرت یک قوطی ۱۰۰ گرم / ۲۳ کالری
مرغ پخته خرد شده/ یک فنجان ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
خیار شور / ۱۰۰ گرم / ۱۲ کالری
نخود فرنگی/ نصف فنجان ۱۰۰ گرم /
هویج آب پز/ ۳ عدد/۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری
کرفس خرد شده/ یک فنجان/۱۰۰ گرم / ۷ کالری
گوجه فرنگی خرد شده/یک فنجان/۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
آب لیمو/۳ قاشق سوپخوری/ ۱۰۰ گرم / ۲۶ کالری
روغن زیتون/۳ قاشق سوپخوری/۱۰۰ گرم / ۰ کالری

سس مخصوص گوشت /نصف فنجان /نامشخص
نمک و فلفل به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

طرز تهیه سالاد ذرت با مرغ :

خیار شور و هویج  آب پز را حلقه حلقه خرد می کنیم .
سپس ذرت, مرغ خرد شده, گوجه فرنگی, هویج, نخود فرنگی, کرفس و خیار شور را باهم مخلوط می کنیم.
*. آب لیمو,روغن زیتون,نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده.
*. به مواد قبلی اضافه می کنیم . در یک دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دهیم.
*. تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم.
*. می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم .

برای تهیه سس گوشت :

مواد لازم/ اندازه/ مقدار / کالری
آب گوشت ۲ فنجان ۱۰۰ گرم / ۱۶۹ کالری
آرد یک قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
کره یا روغن مایع ۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۲۶ کالری
شوید خشک یک قاشق مرباخوری ۱۰۰ گرم / ۲۵۳ کالری
خردل ۲ قاشق سوپخوری ۱۰۰ گرم / ۸۰ کالری
شکر یک قاشق مرباخوری ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
نمک و فلفل به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

طرز تهیه سس گوشت :

*. آرد و کره یا روغن مایع را کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم.
*. مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آب لیمو,شکر,خردل,نمک و فلفل را به آن اضافه کرده.
*. ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می کنیم.
*. از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.

خواص ذرت :

*. از ریزش مو و شکسته شدن و ترکیدن و گوشه کردن ناخن ها جلوگیرى مى نمایم .من در بین غلات مقام سوم را دارم ، یعنى اگر گندم و جو وجود نداشتند، من قوت غالب مردم را تشکیل مى دادم – نانى که با آرد من پخته شود، سفیدتر از نان گندم بوده ، و بهترین غذا براى مبتلایان به سل و اسهال است .من سرشار از ویتامین ((ب )) هستم و تنها نقصى که دارم فقدان ویتامین ((پ )) است و کسانى که منحصرا از آرد من تغذیه مى کنند، و با غذاى خود سبزى و میوه نمى خورند، پس از چندى مبتلا به بیمارى برص برص ‍ کاذب خواهند شد.

منبع: آیدونه

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.