آشپزیسوپ و آش

دستور تهیه سوپ نخود و عدس مراکشی

مواد لازم سوپ نخود و عدس مراکشی

  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • ۱ فنجان کرفس، خرد شده
  • ۲ پیاز زرد متوسط، خرد شده
  • ۱ سیب زمینی زرد بزرگ، شستشو داده و ( با پوست ) تکه شده
  • ½۱ قاشق چایخوری خفیف کاری زمینی
  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه زمینی
  • ½ قاشق چایخوری دارچین زمینی
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ( ۲۸ اونس ) گوجه فرنگی تکه شده با آب
  • ۹ – ۸ فنجان آب
  • ۱ فنجان عدس شسته و خشک شده ( ترجیحاً قرمز )
  • ۲ قوطی نخود ( ۱۵ اونس ) به خوبی شستشو داده و خشک شده
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • کل آب ۱ لیمو
  • ½ فنجان گشنیز تازه خرد شده ( اختیاری )

طرز تهیه سوپ نخود و عدس مراکشی

  1. ۱٫ روغن زیتون را در قابلمه بزرگ ریخته و پیاز را سرخ کنید کرفس و سیب زمینی را همراه با ادویه جات ( زردچوبه، کاری و دارچین ) اضافه نموده و روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه قرار دهید.

    ۲٫ اضافه کردن گوجه فرنگی با آب خود و سپس برای ۵ دقیقه اضافی طبخ نمایید.

    ۳٫ آب، نخود و نمک را اضافه کنید سپس درب آن را گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید.

    ۴٫ عدس اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بچوشانید ( بررسی کنید که آب به اندازه کافی داشته باشد در صورت لزوم یک فنجان آب اضافه کنید).

    ۵٫ درست قبل ازمصرف، آب لیمو، سرکه بالزامیک و گشنیز ( در صورت تمایل ) دارید اضافه کنید.

توضیحات

این سوپ برای سرماخوردگی مناسب است.

منبع: رژیم سلامتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *