گوجه شکم پر

دستور تهیه گوجه شکم پر یا دلمه گوجه خوشمزه

دلمه گوجه یا گوجه شکم پر ! یکی از پرطرفدارترین غذا‌ها در خاورمیانه، دلمه است. مواد دلمه را می‌توان داخل سبزیجاتی مانند بادمجان، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، پیاز و برگ پر کرد؛ اما برای این که آب و رنگ و جلوه‌ خاصی به سفره‌تان بدهید؛ می‌توانید مواد مورد نظر را داخل سبزیجات مختلف ریخته و چند نوع دلمه درست کنید. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه گوجه شکم پر را به شما آموزش دهیم. این غذا علاوه بر رنگ و لعاب و طعم بی‌نظیرش، به خاطر داشتن ویتامین a  و c، اسید فولیک، بتا کاروتن و مقدار کمی ویتامین‌های گروه B در گوجه فرنگی، سرشار از خاصیت است.

مواد لازم برای تهیه گوجه شکم پر

گوجه شکم پر سولیکو

  • سوسیس فرانکفورتر (خرد شده) یک بسته
  • گوجه فرنگی نیم کیلو
  • فلفل دلمه ای (خرد شده) یک عدد
  • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مقدار مواد ذکر شده مناسب برای ۴ نفر است.

طرز تهیه گوجه شکم پر

ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سر گوجه فرنگی‌ها را برش دهید و داخل آن ها را به آرامی تخلیه کرده و کنار بگذارید. سر گوجه فرنگی‌ها را دور نریزید تا هنگام سرو کردن آن‌ها را روی دلمه‌ها قرار دهید

در یک ظرف، سوسیس فرانکفورتر سولیکو و فلفل دلمه ای های خرد شده، گوجه فرنگی‌های خارج شده، نصف پنیر پیتزا و مقداری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

گوجه فرنگی های تخلیه شده را از مواد پر کرده و باقی مانده پنیر را روی سطح مواد بریزید. گوجه‌ها را داخل سینی فر بچینید و سینی را داخل فری که از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. در این مدت هر چند دقیقه یک بار به فر سر بزنید.

بعد از ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کرده و منتظر بمانید تا دلمه‌ها کمی خنک شوند. دلمه‌ها را در ظرفی مناسب سرو کرده و سر گوجه فرنگی‌ها را روی آن‌ها قرار دهید.

نوش جان!
منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *