آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آش

طرز تهیه سوپ شیر

سوپ شیر اغلب توسط مردم کشورهای اروپای شرقی مصرف می‌شود. همچنین این سوپ ریشۀ تاریخی دارد و توسط افرادی که درآمد زیادی نداشتند، اما نیازمند یک منبع پروتئین ارزان‌قیمت بودند مصرف می‌شده است.

سوپ شیر

مواد لازم سوپ شیر

  • ۵ لیتر شیر
  • ۱ قاشق غذاخوری کره یا روغن
  • ۱۰۰ گرم آرد ساده
  • کمی نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر

دستورالعمل

  1. همواره در نزدیکی سوپ بمانید، زیرا شیر سریعا می‌سوزد و باید همواره آن را هم بزنید. برای تهیۀ سوپ شیر در آشپرخانه باقی بمانید تا سوپ به طور کامل آماده شود.
  2. شیر را درون یک تابه یا قابلمۀ عمیق ریخته، نمک و شکر را اضافه کنید.
  3. شیر را جوش آورید.
  4. آرد را کم‌کم اضافه کنید. حتما به طور تدریجی آرد را اضافه کنید، در غیر این صورت توده‌های آرد به وجود می‌آیند. هنگام اضافه کردن آرد و بعد از آن، به طور مداوم شیر را هم بزنید.
  5. حرارت گاز را کم کنید، کره و روغن را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.
  6. سوپ شیر را از روی گاز برداشته و داغ سرو کنید.
منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *