طرز تهیه سوپ شیر
سوپ شیر اغلب توسط مردم کشورهای اروپای شرقی مصرف میشود. همچنین این سوپ ریشۀ تاریخی دارد و توسط افرادی که درآمد زیادی نداشتند، اما نیازمند یک منبع پروتئین ارزانقیمت بودند مصرف میشده است.
مواد لازم سوپ شیر
- ۵ لیتر شیر
- ۱ قاشق غذاخوری کره یا روغن
- ۱۰۰ گرم آرد ساده
- کمی نمک
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
دستورالعمل
- همواره در نزدیکی سوپ بمانید، زیرا شیر سریعا میسوزد و باید همواره آن را هم بزنید. برای تهیۀ سوپ شیر در آشپرخانه باقی بمانید تا سوپ به طور کامل آماده شود.
- شیر را درون یک تابه یا قابلمۀ عمیق ریخته، نمک و شکر را اضافه کنید.
- شیر را جوش آورید.
- آرد را کمکم اضافه کنید. حتما به طور تدریجی آرد را اضافه کنید، در غیر این صورت تودههای آرد به وجود میآیند. هنگام اضافه کردن آرد و بعد از آن، به طور مداوم شیر را هم بزنید.
- حرارت گاز را کم کنید، کره و روغن را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید.
- سوپ شیر را از روی گاز برداشته و داغ سرو کنید.