دستور تهیه کیک پرتقالی
مواد لازم کیک پرتقالی
- ۲ پیمانه آرد
- ۱/۳ پیمانه کره
- ۱/۳ پیمانه پودر قند
- ¼ قاشق چای خوری دارچین
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ¾ پیمانه شکر
- ۱ پیمانه دوغ
- ۱ عد لیمو
- ۱ عدد پرتقال
- ۲ عدد تخم مرغ
پوست پرتقال را رنده کنید.
کره را با هم زن بزنید تا پف کند.
شکر را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ ها را اضافه کنید.
اکنون باید پوست پرتقال ها را اضافه کنید.
درظرف دیگری آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
سپس مواد خشک را اضافه کنید و در آخر دوغ را اضافه کنید و هم بزنید.
داخل قالب را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
قالب را به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار دهید.
قالب را از فر بیرون بیاورید و نان را از قالب جدا کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
برای درست کردن خامه روی نان یک قاشق چای خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری آب پرتقال و پودر شکر را با هم مخلوط و هم بزنید.
روی کیک را با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و خامه را روی آن بریزید.