داروهای گیاهیعطارباشی و طب سنتینسخه های گیاهی

فواید برگ‌های گیاه تارو

برگ‌های گیاه تارو خوردنی هستند و نام علمی این گیاه Colocasia esculenta می‌باشد و ریشه‌هایش مصارف مختلفی دارند. برگ‌های تارو را اگر به درستی آماده کنید، قابل مصرف می‌باشند. سطح این برگ‌ها می‌تواند بسیار حساسیت‌زا بوده و باعث اذیت شدن پوست گردد. خوردن برگ‌های تارو به صورت خام نیز می‌تواند سمی باشد و باید قبل از مصرف آنها را جوشانده و به طور صحیح آماده کنید.

تارو

ارزش غذایی

برگ‌های تارو سطح بسیار بالایی از ویتامین آ را حاوی هستند که یک فنجان از آنها بیش از ۱۰۰ درصد از نیاز روزانۀ ما به این ویتامین را تامین می‌کند. این برگ‌ها همچنین منبع خوبی از ویتامین ث و ویتامین‌های گروه ب نظیر تیامین، ریبوفلاوین و فولات می‌باشند. علاوه بر این موارد، سطوح قابل توجهی از منگنز، فسفر، پتاسیم، آهن و کلسیم نیز در برگ‌های این گیاه بافت می‌شوند. یک فنجان از برگ‌های تارو تنها حاوی ۳۵ کالری بوده، چربی کمی داشته و میزان خوبی از فیبر را داراست.

فواید برگ‌های گیاه تارو

  • پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن و سلامت بینایی
  • فیبر موجود در این برگ‌ها آن را به گزینه‌ای عالی برای افرادی که از مشکلات گوارشی رنج می‌برند تبدیل کرده است. این گیاه همچنین به کاهش سطوح کلسترول کمک می‌کند.
  • استفاده از برگ‌های تارو در رژیم‌های لاغری رایج است، زیرا کالری کمی داشته و در عین حال حاوی مواد مغذی ضروری می‌باشند.
  • برگ‌های تارو به کاهش التهاب مزمن و کاهش فشارخون کمک می‌کنند و این بدلیل وجود پتاسیم و ترکیبات ضدالتهابی مختلف در این برگ‌هاست.
  • با داشتن سطوح بالایی از ویتامین‌های ب، این برگ‌ها برای رشد مناسب مغز جنین و تقویت سیستم عصبی او مفید می‌باشند.
  • بالا بودن سطوح مواد معدنی در بدن به معنای سلامت استخوان‌ها و دندان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان است.
  • برگ‌های تارو به کاهش علائم پره‌اکلامپسی کمک کرده و همچنین برای بهبود و محو کردن ترک‌های پوستی مفید می‌باشند.
  • ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این برگ‌ها می‌توانند به بهبود ظاهر پوست و علائم ترک نیکوتین کمک کنند.
همچنین بخوانید :  گل گندم

نحوه آماده‌سازی برگ‌های تارو

اگر می‌خواهید از این برگ‌ها استفاده کنید، باید در ابتدا مطمئن شوید که خودتان را مریض نمی‌کنید! اگرچه در برخی از فرهنگ‌ها این برگ‌ها را از همان ابتدا می‌پزند، اما در اغلب موارد برای از بین بردن سموم برگ‌ها، ابتدا آنها را می‌جوشانند و سپس در پخت غذا استفاده می‌کنند.

  1. یک قابلمه آب را به نقطۀ جوش برسانید.
  2. مقدار مورد نظر از برگ‌ها را درون آب جوش بریزید.
  3. بگذارید برگ‌ها برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشند.
  4. برگ‌ها را به طور کامل آبکش کنید.
  5. حالا می‌توانید آنها را به دستورالعمل غذایی مورد نظرتان اضافه کنید.

عوارض جانبی

همانطور که گفتیم اگر این برگ‌ها به شکل صحیح استفاده نشوند، می‌توانند سمی باشند. اگر از برگ‌های تارو بر روی پوست‌تان استفاده می‌کنید، ممکن است التهاب موضعی را تجربه کنید. قرار دادن برگ‌ها بر روی زخم‌های باز نیز می‌تواند منجر به خارش، اذیت و قرمزی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *