آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری

گراتن نوعی تکنیک غذا درست کردن است. در این تکنیک غذا در ظرف‌های مخصوص فر آماده و روی آن با آرد سوخاری و پنیر رنده شده برشته می‌شود. این غذا از کشور فرانسه منشا گرفته و با مواد غذایی مختلفی درست می‌شود. می‌خواهیم این بار طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری پارمسان سولیکو

مواد لازم برای تهیه گراتن کدو و کوکتل پنیری

  • کوکتل پنیری پارمسان سولیکو ۳۰۰ گرم
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • کدو سبز قلمی ۵۰۰ گرم
  • کره ۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر دو لیوان
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • پیازچه ۸ عدد
  • نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه سس بشامل

برای تهیه سس بشامل، در یک تابه ۲ قاشق آرد را با ۲ قاشق غذاخوری کره تفت دهید. در همین حال به آرامی شیر را اضافه کرده تا سس نرم و لطیفی به دست بیاید.

طرز تهیه گراتن

کدو، قارچ و کوکتل پنیری‌های پارمسان سولیکو را به صورت حلقه‌ای برش دهید و به همراه کره در تابه تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل دلمه‌ای و پیازچه خرد شده را همراه فلفل، نمک، آویشن و پودر سیر اضافه کرده و تفت دهید.ظرف مورد نظر را آماده کنید و مقداری از سس بشامل را کف ظرف ریخته و با قاشق صاف کنید، سپس به ترتیب یک لایه از پنیر پیتزا  و نصف مواد تهیه شده را روی سس بشامل قرار دهید.

مجددا یک لایه سس بشامل، یک لایه پنیر پیتزا و باقیمانده مواد را به ظرف اضافه کنید و باقیمانده سس بشامل و پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و ۲ قاشق پنیر موزارلا سطح گراتن بریزید.

ظرف را داخل فری که از قبل گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *