تغذیه و تناسب اندامنکته های تغذیه ای

سبزیجات زرد رنگ و خواص آن برای سلامتی

سبزیجات زرد رنگ سرشار از آنتی‌اکسیدانی به نام بتاکاروتن هستند که ویتامین A – که برای سلامتی بدن بسیار ضروری است – را در بدن تجزیه می‌کند. علاوه بر این آنتی‌اکسیدان خاص، سبزیجات و میوه‌های رنگارنگ سرشار از سایر مواد مغذی نظیر پتاسیم، آهن، مس، ویتامین ث، ویتامین آ و ویتامین‌های گروه ب، فیبر و سایر آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. در ادامه به معرفی سبزیجات زرد رنگ و فواید آنها می‌پردازیم. با عطارباشی همراه باشید.

سبزیجات زرد رنگ

فلفل‌های زرد

این فلفل‌ها حاوی سطوح بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین ث و کا هستند که برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفیدند.

ذرت

سرشار از ویتامین‌های A، B و E و فیبر بوده و این سبزی انتخابی عالی برای بهبود عملکرد گوارشی و محافظت از سلامت بینایی است.

کدو تنبل

این سبزیِ فصلی غنی از ویتامین آ و ث، و همچنین آنتی‌اکسیدان‌های خاص نظیر کوکوربیتاسین است.

کدو سبز

این کدو منبع بسیار خوبی از منگنز، فسفر و سایر ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است که همگی به تقویت استخوان‌ها کمک می‌کنند.

گوجه فرنگی زرد

با داشتن مقادیر بالایی از ویتامین‌های ب و آنتی‌اکسیدان‌های اصلی، گوجه‌های زرد می‌توانند بدون اینکه همانند گوجه های قرمز اسیدی باشند، برای تقویت سیستم ایمنی بدن ایده‌آل باشند.

چغندر طلایی

این چغندر سرشار از بتاکاروتن و ویتامین آ می‌باشد که برای سم‌زدایی بدن عالی است.

گل کلم زرد

سطوح بالایی از فیبر، اسیدهای چرب امگا ۳، ویتامین ث و ویتامین کا را در خود جای داده و گزینه‌ای عالی برای سلامت قلب، هاضمه و سایر موارد است.

لوبیای زرد

منبع خوبی از پروتئین، منگنز، آهن، فیبر و ویتامین‌های ب بوده و چربی و کلسترول کمی دارد.

سایر سبزیجات زرد رنگ

  • پیاز زرد
  • سیب‌زمینی شیرین
  • سیب‌زمینی زرد
  • هویج زرد
  • کدوی زرد
  • هلوی باغ
منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *