آشپزیساندویج و پیتزا

طرز تهیه سیگارت کوکتل انگشتی

فینگر فود همانطور که از اسمش پیداست به غذاهای کوچکی که بتوان به راحتی با دست آن‌ها را خورد، یا به اصطلاح غذاهای انگشتی می‌گویند. برای خوردن این غذاها به ابزارهایی مانند قاشق، کارد و چنگال نیازی نیست. گاهی خوردن غذاهای فینگرفودی یا انگشتی مثل ناخنک زدن به غذا و به روایتی از خوردن یک بشقاب غذای کامل، لذت بخش‌تر است. از طرفی درست کردن این غذا‌ها بسیار ساده و به همین جهت برای مهمانی‌ها و مجالس بسیار مناسب است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه سیگارت کوکتل انگشتی سولیکو را که یک فینگرفود خوشمزه است را به شما آموزش دهیم.

سیگارت کوکتل انگشتی سولیکو

مواد لازم  برای تهیه سیگارت کوکتل انگشتی سولیکو

  • ۱۰ عدد کوکتل انگشتی سولیکو
  • ۳ ورق خمیر یوفکا
  • ۴۰۰ گرم قارچ
  • ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ حبه سیر

کوکتل گوشتی سولیکو حاوی ۵۵ تا ۸۰ درصد گوشت گوساله و برای صبحانه، خوراک کودکان، تزیین غذا و فینگرفود مناسب است.

طرز تهیه سیگارت کوکتل انگشتی سولیکو

ابتدا پیازها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. کوکتل انگشتی های سولیکو، قارچ‌ها و سیرها را خرد کرده و به همراه نمک و فلفل و جعفری خرد شده به پیاز در حال پخت اضافه کنید و همچنان به تفت دادن مواد ادامه دهید تا کاملا پخته شوند.

خمیر یوفکا را پهن کنید و مواد تهیه شده را در قاعده مثلث خمیر قرار دهید و رول کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. قسمت انتهایی رول ها را با سفیده تخم مرغ بچسبانید تا باز نشود و به وسیله یک قلم موی آشپزی رول مواد را به زرده تخم مرغ آغشته نموده و در مقداری کمی روغن سرخ کنید. رول‌ها را داخل یک بشقاب روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود.

می توانید سطح کوکتل دودی را با مقداری کنجد تزیین کنید. فینگرفود‌ها را در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *