طرز تهیه سوپ ایتالیایی بوقلمون - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه سوپ ایتالیایی بوقلمون

ین بار می‌خواهیم طرز تهیه یک سوپ جدید را به شما آموزش دهیم که علاوه بر طعم لذیذ، بسیار مقوی است. سوپ ایتالیایی بوقلمون با پارما ترکی سولیکو ، پاستا برنجی، قارچ و یک سس بی‌نظیر درست می‌شود. محصولات پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می شود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه‌جات و چاشنی تهیه شده‌اند.

سوپ ایتالیایی بوقلمون با پارما ترکی سولیکو

مواد لازم سوپ ایتالیایی بوقلمون با پارما ترکی سولیکو

  • پارما ترکی سولیکو ۱ بسته
  • پیاز خرد شده نصف پیمانه
  • فلفل دلمه خرد شده نصف پیمانه
  • قارچ ورقه شده ۱ پیمانه
  • آب مرغ ۴ پیمانه
  • پاستا برنجی نصف پیمانه
  • سس لیمو و آویشن یک چهارم پیمانه
  • سس گوجه فرنگی نصف فنجان
  • ادویه ایتالیایی نصف قاشق چایخوری
  • پنیر رومانو رنده شده

مواد لازم برای تهیه سس لیمو و آویشن

  • ۱/۳ پیمانه آبلیموی تازه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری آویشن خشک
  • ۱/۲ حبه سیر له شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
  • ۱/۳ فنجان روغن زیتون

طرز تهیه سس لیمو و آویشن

تمام مواد سس به جز روغن زیتون را به خوبی مخلوط کنید. سپس روغن زیتون را در حال هم زدن سس به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ

ابتدا آب مرغ را در قابلمه ای روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.

پیاز را تفت دهید و بعد از کمی نرم شدن فلفل دلمه و قارچ  را اضافه کنید. سپس پارما ترکی سولیکو را چرخ یا خلال کنید و با مواد قبل تفت دهید. سس لیمو و آویشن، و سپس آب مرغ داغ را به مواد اضافه کنید و پاستا برنجی را داخل سوپ ریخته و هم بزنید. بعد از ۱۰ دقیقه سس گوجه فرنگی و ادویه ایتالیایی را اضافه کنید و هنگام سرو روی سوپ، پنیر رومانو رنده شده بریزید.

سوپ را در ظرفی مناسب بریزید، با مقداری جعفری تزیین کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله


نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.