دستور تهیه لورن کیش
در این بخش از آشپزی مجله اینترنتی عطارباشی قصد داریم طرز تهیه لورن کیش را به شما آموزش دهیم. همانگونه که اطلاع دارید صبحانه از مهمترین وعدههای غذایی است. به همین جهت با تنوع دادن به این وعده غذایی لذت آن را بیشتر کنیم.
مواد لازم جهت لورن کیش
- خمیر پای
- شش ورق ژامبون
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- پنج عدد تخممرغ همزده
- یکویکچارم پیمانه خامه کمچرب
- یکچارم قاشق چایخوری نمک
- یکچارم قاشق چایخوری جوزهندی
- یکونیم پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
- یک قاشق غذاخوری آرد کامل
- گوجهفرنگی تازه خرد شده
- برگهای تازه ریحان
طرز تهیه لورن کیش
فر را در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود. خمیر پای را باز کنید و آن را داخل قالب قرار دهید. اطراف خمیر را چین دهید. روی خمیر را با چنگال سوراخ کنید تا پف نکند. روی آن فویل سنگین قرار دهید و به مدت ۹ دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و اجازه دهید ۵ دقیقه دیگر بپزید تا طلایی شود. در این حالت دمای فر را تا ۳۲۵ درجه فارنهایت کاهش دهید.
در این مرحله، در یک تابه بزرگ، ژامبونها را سرخ کنید تا برشته شوند. سپس آنها را روی دستمال حولهای قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شوند. پیازها را در همان تابه سرخ کنید تا طلایی شوند. در یک کاسه بزرگ، تخممرغ، شیر، نمک و جوزهندی را با یکدیگر ترکیب نمایید. ژامبونهای خرد شده و پیاز را اضافه کنید. در یک کاسه کوچک، پنیر رنده شده و آرد را با یکدیگر ترکیب کنید و سپس به ترکیب تخممرغ اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید. مخلوط تخممرغ را داخل خمیر پای بریزید. آنها را به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه در فر با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت بپزید.