لازانیا بادمجان

طرز تهیه رول لازانیا بادمجان خوشمزه

این نوع از لازانیا را مطمئناً تا به حال نخورده اید و اگر امتحانش کنید عاشقش می شوید. در این دستور پخت برای کاهش مقدار کربوهیدرات به جای ورق لازانیا از بادمجان استفاده شده است. این لازانیا خوشمزه ترکیبی است از سبزیجات و پروتئین ها که از پنیر می آیند. سبزیجات سرشار از فیبر هستند و پنیر نیز سرشار از پروتئین این یعنی دو مورد از اجزاء مهم سیر ماندن را در اختیار دارید.

مواد لازم رول لازانیا بادمجان

۳ عدد بادمجان بزرگ

۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون اکسترا ویرجین

۲ فنجان گوجه فرنگی له شده

یک دوم فنجان ریحان تازه خرد شده

۳ قاشق چای خوری سیر خرد شده

یک فنجان اسفناج خرد شده

۲ و یک دوم فنجان پنیر ریکوتا

یک چهارم فنجان پنیر پارمسان خرد شده

یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل

یک فنجان پنیر موزارلا تکه تکه شده

روش پخت رول لازانیا بادمجان

سینی های سیمی فر را در میانه و بالای فر قرار دهید، فر را تا دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. دو سینی پخت را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید.

هر کدام از بادمجان ها را به صورت طولی برشی با ضخامت یک و نیم سانتی بدهید. برش های اضافی یا خراب شده را کنار بگذارید. باید حدود ۲۴ برش بادمجان داشته باشید. روی برش های بادمجان یک چهارم قاشق چای خوری نمک بریزید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند.

بادمجان ها را با دستمالی تمیز آرام خشک کنید و دو سمتشان را با براش آشپزی روغن بزنید. برش های بادمجان را روی ماهی تابه قرار دهید اگر مجبور شدید برش ها را کمی روی هم بگذارید. بادمجان ها را تا زمانی که نرم و کمی قهوه ای رنگ شوند تفت دهید، حدود ۲۰ دقیقه ماهی تابه را از بالا به پایین و میانه تکان دهید. سپس اجازه دهید آرام سرد شود.

در همین حین گوجه فرنگی ها، یک چهارم فنجان ریحان، ۲ قاشق چای خوری سیر و یک چهارم نمک باقی مانده را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. یک دوم فنجان از این ترکیب را در یکی از سینی های پخت فر پخش کنید. اسفناج ها را فشار دهید تا مایعات اضافی شان گرفته شود. اسفناج، ریکوتا، پارمسان، فلفل و یک قاشق چای خوری سیر باقی مانده را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید.

وقتی بادمجان ها به اندازه کافی خنک شدند، روی هر برش یک قاشق غذا خوری از میکس ریکوتا قرار دهید. وقتی روی همه برش ها ترکیب را ریختید آنها را روی سینی پخت قرار دهید. روی آنها نیز باقی مانده ترکیب گوجه را بریزید.

بادمجان ها را روی سینی میانی فر بپزید تا زمانی که میکس گوجه گرم و به جوش بیاید. حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه. سینی را از فر خارج کنید و قسمت بالای فر را گرم کنید.

روی رول ها پنیر موزارلا قرار دهید سپس زیر قسمت بالایی فر قرار دهید تا پنیر ها ذوب شوند و شروع به قهوه ای رنگ شدن کنند، حدود یک تا دو دقیقه. یک چهارم باقی مانده ریحان را روی رول ها بریزید و سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد اولیه گفته شده در این دستور پخت برای ۶ وعده است. هر وعده شامل ۴ عدد رول بادمجان است.

اطلاعاتی که در ادامه گفته می شود مربوط به یک وعده از این غذا است.

کالری: ۳۷۳

چربی در یک وعده: ۲۱ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۹ گرم

فیبر در یک وعده: ۹ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۲۹ گرم

پروتئین در یک وعده: ۲۲ گرم

فولات در یک وعده: ۱۲۳ میلی گرم

کلسترول در یک وعده: ۴۷ میلی گرم

قند در یک وعده: ۱۲ گرم

ویتامین A در یک وعده: ۴۰۲۵ IU

ویتامین C در یک وعده: ۱۵ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۵۳۴ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۳ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۶۵۶ میلی گرم

پتاسیم در یک وعده: ۱۰۷۹ میلی گرم

منبع: مجله سلامتی دکتر کرمانی

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.