آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه پیتزا زبان خانگی ساده

درصورتی‌که طرز تهیه یک خمیر پیتزای خوشمزه و با کیفیت را بدانید دراینصورت است که می‌توانید انواع و اقسام پیتزا های خوشمزه با گوشت، مرغ و یا سبزیجات را در خانه بپزید. در این مطلب از مجله اینترنتی بیرکلیک هم قصد داریم طرز تهیه پیتزا زبان را به شما آموزش می‌دهیم تا در خانه بپزینش و از طعم محشرش در کنار خانواده لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا زبان

  1. خمیر پیتزا
  2. زبان پخته
  3. پیاز
  4. زیتون
  5. پنیر پیتزا
  6. نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم

مقدار مواد را ذکر نکردیم زیراکه بستگی به مقدار خمیر و اینکه پیتزا ر چه مقدار پرگوشت یا کم گوشت دوست دارید، دارد.

مواد لازم برای تهیه سس پیتزا به ازای یک عدد پیتزا یک نفره

  • ۲ قاشق غذاخوری سس قرمز
  • ۲۰ گرم کره
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری زیره سیاه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • نمک به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا زبان

  1. جهت تهیه پیتزا زبان نخست باید زبان را مزه‌دار کنیم به همین جهت زبان پخته را ریش ریش میکنیم و همراه کمی کره، فلفل قرمز و به مقدار لازم نمک داخل ماهیتابه تفت می‌دهیم تا مقداری سرخ شده و مزه هم بگیرد.
  2. اکنون داخل ظرف پخت پیتزا را مقداری چرب میکنیم و آرد میپاشیم تا بعدا نان پیتزا به کف ظرف نچسبد.
  3. اکنون خمیر پیتزا را داخل ظرف پهن میکینم و نیم ساعت بهش استراحت میدهیم.
  4. در این مدت سس پیتزا را تهیه میکنیم به این صورت که کره، فلفل قرمز، نمک و زیره را فقط کمی با هم تفت میدهیم. توجه داشته باشید که کره خیلی سریع میسوزد و بدطعم میشود پس مواد را زیاد با هم تفت ندهید.
  5. درمرحله بعد سس گوجه را هم به کره اضافه کرده و باز کمی تفتشان میدهیم.
  6. اکنون سس پیتزا هم حاضر است.
  7. بعد از گذشت نیم ساعت خمیر را به سس آغشته میکنیم.
  8. اکنون تکه‌های زبان را روی خمیر پخش میکنیم. اینکه پیتزایتان پرگوشت یا کم گوشت باشد کاملا سلیقه‌ای است، توصیه می‌کنیم که پیتزا را کم گوشت بپزید.
  9. سپس زیتون ها و پیازهایی را هم که حلقه‌ای بریده‌ایم را روی سطح خمیر پخش میکنیم.
  10. در نهایت سطح خمیر را کاملا با پنیر میپوشانیم و باز هم مقداری پیاز و زیتون را روی پنیر پخش میکنیم و ظرف پیتزا را برای مدت نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه داخل فری که از پیش با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا هم نان پیتزایمان بپزد و هم پنیر روش آب شود. توصیه می‌کنیم حواستان به نان باشد تا مبادا نان نسوزد و خشک نشود. ۵ دقیقه نهایی هم گریلو روشن می‌کنیم تا روی پیتزا برشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *