آشپزیغذای بین المللی

آموزش پخت یک پاستای خوشمزه با بروکلی، بادام و لیمو

اگر عاشق پاستا هستید و به دنبال طعم‌های جدید در دنیای پاستا می باشید، مطمئنا از این پاستا لذت خواهید برد.

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۱ لیمو
  • ۳۵۰ گرم پاستای پروانه‌ای
  • دو سر بروکلی، بریده شده به صورت گل‌های کوچک
  • ¹⁄³ لیوان (۸۰ میلی‌لیتر) روغن زیتون اکسترا ویرژین
  • ¹⁄³ لیوان (۵۰ گرم) مغز بادام برشته و خرد شده
  • ۱ فلفل قرمز بلند تازه، بدون دانه، تقسیم شده به حلقه‌های کوچک

طرز تهیه پاستای کلم بروکلی، بادام و لیمو

قدم اول: پوست لیمو را رنده کنید. (یا اینکه پوست آن را بگیرید و سپس با یک چاقوی کوچک و تیز قسمت‌های سفید آن را بردارید. سپس پوست را به قطعه‌های کوچک تقسیم کنید) آب لیمو را بگیرید.

قدم دوم: پاستا را در آب نمکداری که در ماهیتابۀ بزرگی می جوشد، طبق دستوراتی که پشت جعبۀ آن نوشته شده بپزید. بروکلی را اضافه کنید و برای یک دقیقۀ دیگر یا تا زمانی که بروکلی سبز روشن و نرم تر شد آن را بپزید. حال آب آنها را گرفته و سپس آنها در ماهیتابه یا یک ظرف بزرگ بریزید.

قدم سوم: روغن زیتون را بروی پاستا بریزید. بادام‌ها، فلفل و پوست لیمو را همراه با دو قاشق آب لیمو اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. حال آنها را به طور مساوی در ۴ کاسه بریزید و بلافاصله سرو کنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *