آشپزیپیش غذا و دسرساندویج و پیتزا

دستور تهیه تاکوی مرغ و آووکادو

این تاکوی مرغ حاوی چربی‌های سالم، نمک کم و قند کم است. دستورالعملی که در ادامه به آن می‌پردازیم برای ۴ نفر بوده و ۱۰ دقیقه‌ای آماده می‌شود. با عطارباشی همراه باشید.

تاکوی مرغ

مواد لازم تاکوی مرغ و آووکادو

۱ عدد آووکادو

۲ قاشق غذاخوری پیازچه خردشده

۴ عدد نان تاکو

۲ قاشق غذاخوری جعفری

۳۰۰ گرم مرغ بدون پوست، پخته شده و خردشده

¼ فنجان مغزهای گردو، خردشده

۲ قاشق غذاخوری سس مایونز کم‌چرب

دستورالعمل

  1. آووکادو را برش زده و با مرغ، پیازچه و گردوها ترکیب کنید.
  2. سس مایونز را به همراه جعفری اضافه کرده و هم بزنید.
  3. نان‌های تاکو را با توجه به دستوالعملی که بر روی بسته‌بندی آنها ذکر شده، بپزید.
  4. ترکیب را درون نان‌های تاکو ریخته و سرو کنید.
منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *