دستور تهیه تاکوی مرغ و آووکادو
این تاکوی مرغ حاوی چربیهای سالم، نمک کم و قند کم است. دستورالعملی که در ادامه به آن میپردازیم برای ۴ نفر بوده و ۱۰ دقیقهای آماده میشود. با عطارباشی همراه باشید.
مواد لازم تاکوی مرغ و آووکادو
۱ عدد آووکادو
۲ قاشق غذاخوری پیازچه خردشده
۴ عدد نان تاکو
۲ قاشق غذاخوری جعفری
۳۰۰ گرم مرغ بدون پوست، پخته شده و خردشده
¼ فنجان مغزهای گردو، خردشده
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز کمچرب
دستورالعمل
- آووکادو را برش زده و با مرغ، پیازچه و گردوها ترکیب کنید.
- سس مایونز را به همراه جعفری اضافه کرده و هم بزنید.
- نانهای تاکو را با توجه به دستوالعملی که بر روی بستهبندی آنها ذکر شده، بپزید.
- ترکیب را درون نانهای تاکو ریخته و سرو کنید.