آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آش

دستور تهیه یک سوپ قارچ فوق العاده

سوپ قارچ و خامه یکی از انواع سوپ‌های مجلسی است که در میهمانی‌ها و رستوران‌های خاص سرو می‌شود. این سوپ علاوه بر طعم بی‌نظیرش، به خاطر وجود قارچ، سرشار از پروتئین و انواع ویتامین‌ها است و یک پیش غذای عالی به حساب می‌آید.

سوپ قارچ به روش‌های مختلفی درست می‌شود، در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ قارچ و خامه را به شما آموزش دهیم.

سوپ قارچ

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ

  • ۵۰۰ گرم قارچ تازه
  • نصف لیوان تره فرنگی خرد شده
  • ۲ عدد پیاز
  • یک لیوان شیر کم چرب کاله
  • ۳۰۰ گرم خامه کاله
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری آرد
  • ۳ لیوان آب
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ قارچ

در ابتدا تمامی مواد را با چاقو طبق سلیقه‌ خودتان خرد کنید تا ظاهر سوپ باب میل‌تان باشد. شیوه خرد کردن سبزیجات تاثیر زیادی بر زیبایی سوپ دارد؛ به شما پیشنهاد می‌دهیم که تمام سبزیجات به غیر از قارچ را نگینی و ریز خرد کرده و قارچ را ورقه ورقه خرد کنید.

داخل یک قابلمه پیاز خرد شده را با کره تفت دهید.

وقتی که پیاز کمی سرخ و حالت طلایی گرفت، هویج و تره فرنگی را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و دوباره به همان میزان تفت دهید. در همین مرحله مقداری که مایل هستید، نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید.

آرد را در یک لیوان آب ولرم حل کرده تا از گلوله گلوله شدن آن جلوگیری کنید.

در ادامه ۳ لیوان آب و مخلوط آرد و آب را به مواد در حال تفت اضافه کرده و شعله را زیاد کنید.

خامه را با یک لیوان شیر ولرم حل کرده و منتظر بمانید تا مواد جوش بخورند سپس به مواد در حال پخت اضافه کنید. بعد از گذشت ۵ دقیقه حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا سوپ کاملا جا بیفتد.

نوش جان!

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *