دستور تهیه پودینگ آووکادو و شکلات یک دسر خوشمزه

یکی از خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین انواع دسر پودینگ‌ها هستند. پودینگ یک دسر قدیمی فرانسوی الاصل است که انواع مختلفی دارد و به دلیل آسان بودن طرز تهیه آن، برای میهمانی‌ها و مجالس بسیار مناسب است. بافت این دسر بسیار نرم و با قوام و غلیظ است.

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه پوینگ آووکادو و شکلات را به شما آموزش دهیم. عامل غلظت دهنده در این پودینگ آووکادوی موجود در آن است، در حالی که در پودینگ‌های دیگر از زرده تخم مرغ یا نشاسته ذرت برای غلیظ کردن این دسر استفاده می‌شود. به شما پیشنهاد می‌کنیم این دسر را حتما امتحان کنید زیرا علاوه بر خواص آووکادو، طعم بی‌نظیر این پودینگ لبخند رضایت را بر لبان شما به ارمغان خواهد آورد.

مواد لازم برای تهیه پودینگ آووکادو و شکلات

  • ۴ عدد آووکادوی رسیده
  • یک‌چهارم فنجان شکلات
  • ۳ تا ۵ قاشق غذاخوری پودر شکلات
  • ۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ۱۰۰ گرم شکلات تلخ سوربن (۷۰ درصد به بالا)
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم فنجان عسل
  • افزورنی‌های اختیاری
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری دارچین
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری هل
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • ۲ قاشق چای‌خوری روغن نارگیل
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری عصاره بادام
  • نصف موز رسیده

طرز تهیه پودینگ آووکادو و شکلات

مرحله اول- پودینگ آووکادو و شکلات

آووکادو‌ها را از وسط به وسیله یک چاقو برش داده و از هم جدا کنید سپس هسته‌ها را جدا کنید. با یک قاشق گوشت آووکادو‌ها را از پوست آن خارج کنید و داخل یک مخلوط کن بریزید.

مرحله دوم

پودر کاکائو، وانیل و نمک را به مخلوط‌کن اضافه کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۵ ثانیه خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

شکلات را تا می‌توانید خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید، کاسه را داخل ماکروویو قرار دهید تا با حرارت بالا شکلات کاملا ذوب شود سپس هر شیرین کننده‌ای که مایل هستید (عسل) را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

در ادامه مخلوط شکلات را سریع به آووکادو‌ها اضافه کنید تا شکلات سفت نشود. در این مرحله اگر افزودنی‌های اختیاری را آماده کرده‌اید، همراه شکلات به آووکادو‌ها اضافه کنید.

مرحله پنجم

مخلوط‌کن را روشن کرده و به مدت ۴۵ تا ۵۰ ثانیه مواد را با هم ترکیب کنید. اگر دوست داشتید که پودینگ شما شیرین‌تر باشد از مقدار بیشتری شیرین کننده اضافه کنید.

در ادامه اگر مایل بودید کره نارگیل و موز را اضافه کنید. توجه کنید با هر بار اضافه کردن ماده‌ای به مخلوط‌کن ۳۰ ثانیه باید آن را مخلوط کنید. کره نارگیل و موز قوام بیشتری به پودینگ شما خواهد داد.

مرحله ششم

پودینگ آماده است. در ظرفی مناسب به همراه خامه سرو کرده و نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.