آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه موهیتو نوشیدنی پرطرفدار فصل گرم

با گرم شدن هوا نوشیدنی‌هایی که طعم وعطر مطبوعی دارند و عطش را برطرف می‌کنند در منوی کافه‌ها و رستوران‌ها جزء بیشترین انتخاب‌ها و برای یک پذیرایی عصرانه یا ناهار بهترین گزینه به جای نوشابه و نوشیدنی‌های تجاری هستند. در این میان موهیتو از نوشیدنی‌هایی است که به دلیل طعم و عطر خوش لیمو و نعناع در آن در فصل‌های گرم محبوبیت زیادی دارد و اصولا نوشیدنی شیک و همه‌پسندی است. موهیتو (Mojito) یا موخیتو نوعی نوشیدنی است که با مخلوط کردن آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو درست می‌شود و زادگاه آن هاوانا در کوبا است. می گویند وجود مزارع وسیع نیشکر و فراوانی نعناع در کوبا سبب به وجود آمدن این کوکتل شده است.

طرز تهیه این نوشیدنی محبوب را در ادامه می‌خوانید.

مواد لازم نوشیدنی موهیتو

  • نعناع تازه: ۱۰ برگ
  • لیمو ترش تازه: ۴ قسمت شود
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • یخ قالبی: ۱ فنجان
  • سودا (آب گازدار): نصف فنجان

طرز تهیه موهیتو نوشیدنی محبوب فصل گرم

طرز تهیه موهیتو:

  • برگ‌های نعناع و یک برش از لیمو را داخل یک لیوان محکم بریزید و با استفاده از گوشت‌کوب برقی خرد کنید تا آب لیمو و روغن نعناع بیرون بیاید. دو برش دیگر لیمو را به همراه شکر اضافه کنید و دوباره با گوشتکوب برقی خرد کنید تا دوباره آب لیمو بیرون بیاید. حالا یخ‌های مکعبی را داخل لیوان بریزید و لیوان را با آب گازدار (سودا) پر کنید.
  • هم بزنید، طعم آن را بچشید و اگر لازم بود باز هم شکر اضافه کنید. حالا نوبت آن است که با الهام گرفتن از تصاویر گارنیش کردن موهیتو و یا طبق سلیقه و ذوق خودتان لیوان را با کمک شکر و نعناع و لیمو تزئین کنید.
  • موهیتو را می‌توان با استفاده از سیروپ‌های تجاری موهیتو نیز تهیه کرد یا حتی از موهیتوهای آماده استفاده کرد اما به شما قول می‌دهیم هیچ‌کدام عطر و طعم موهیتو یی که خودتان درست کرده باشید را ندارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *