دستور تهیه خوراک لذیذ تاس کباب با گوشت گوسفندی
تاس کباب یک غذای خوشمزه و سنتی است که با فرارسیدن فصل به اغلب توسط مادربزرگها درست میشده است. این خوراک لذیذ با گوشت گوسفندی و در زمانی که فصل به نیست با سیب، آلو و غیره درست میشود.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب
- ۲ عدد به متوسط
- ۲ عدد گوجه فرنگی
- ۲ عدد پیاز
- ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی با دنبه
- ۲ عدد سیب زمینی
- ۳ عدد هویج
- ۱۰ عدد آلو خورشتی
- ۲ عدد کدو سبز
- ۲ عدد بادمجان
- ۱ قاشق مرباخوری دارچین
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه تاس کباب
دنبهها را ته یک تابه گود بچینید.
پیازها را به صورت حلقهحلقه با قطر یک سانتیمتر خرد کنید و روی دنبهها بچینید سپس گوشت خورشتی، به، هویج، بادمجان و کدو را داخل تابه ریخته ولابهلای آن دارچین بریزید.در ادامه سیب زمینیها را روی مواد چیده و گوجه فرنگی حلقه شده را روی سیب زمینی بچینید سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به تمامی مواد اضافه کنید و بدون این که آبی داخل تابه بریزید، تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا دنبهها با حرارت ملایم آب شوند و طعم غذا دلچسبتر شود.
بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، هنگامی که مواد آب انداخت، ۱ تا ۲ لیوان آب ولرم و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید سپس در تابه را ببندید و روی شعله ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
نیم ساعت مانده به انتهای مراحل پخت، آلو خورشتیها را کامل بشویید تا شن نداشته باشد و روی مواد بریزید. بعد از نیم ساعت مواد را به وسیله کفگیر داخل ظرفی مناسب چیده و با سبزی خوردن میل کنید.
- میتوانید به جای آلو، از لواشک آلو استفاده کنید. لواشک آلو طعم فوقالعادهای به این غذا میدهد.
- تاس کباب برای کسانی که رژیم غذایی دارند بسیار مناسب است چون این غذا بدون روغن درست میشود.