آشپزیخوراک و خورشساندویج و پیتزا

دستور تهیه خوراک سوسیس بندری تند و خوشمزه

سوسیس بندری یک فست فود پرطرفدار با طعم تند است که با سوسیس، پیاز، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی درست می‌شود. مواد اولیه این غذا کاملا در دسترس است و می‌توانید آن را به راحتی در خانه درست کنید؛ بنابراین سوسیس بندری گزینه خوبی برای زمانی که حوس غذا‌های چرب و فست‌فود کردید، به حساب می‌آید.

سوسیس بندری

مواد لازم برای تهیه سوسیس بندری

  • ۴۰۰ گرم سوسیس کوکتل
  • ۳ عدد سیب زمینی
  • دو و نیم عدد پیاز
  • ۳ قاشق غذا‌خوری رب گوجه فرنگی
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل قرمز و زرد چوبه به میزان لازم
  • ۱ قاشق مرباخوری ادویه کاری

طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس‌ها را به صورت حلقه‌ای خرد کنید، داخل یک تابه کمی روغن بریزید و هر دو طرف سوسیس‌ها را سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن آن‌ها را از تابه خارج کنید و روی دستمال بچینید تا کاملا روغن اضافی سوسیس‌ها گرفته شود.

پیاز‌ها را حلقه‌حلقه خرد کنید و داخل همان تابه سرخ کنید تا رنگ آن سرخ و طلایی شود.

تا زمانی که پیاز‌ها سرخ شوند، سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و داخل یک تابه دیگر با روغن سرخ کنید.

وقتی پیاز‌ها سرخ و طلایی شد، مقداری زردچوبه و ۳ قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

در این مرحله سیب زمینی‌هایی که سرخ شدن را با نمک، فلفل قرمز و پودرکاری به مخلوط پیاز و رب اضافه کنید سپس خوب تفت دهید تا ادویه‌ها به خورد کل مواد بروند. پیشنهاد می‌دهیم حتما از پودر کاری استفاده کنید چون ادویه کاری طعم این غذا را بی‌نظیر می‌کند.

در آخر سوسیس‌های سرخ شده را به مواد اضافه کنید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر تفت دهید.

سوسیس ‌بندری خوش طعم و عطر را داخل ظرف مناسب سرو کرده و با نون نوش جان کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *