آشپزیساندویج و پیتزا

دستور تهیه همبرگر با استفاده از سویا

همبرگر با سویا یک غذای رژیمی و اگر به آن گوشت اضافه نکنید گیاهی است. همبرگر را می‌توانید جای سرخ کردن گریل کنید تا سالم‌تر باشد. برای داشتن طعم بهتر بعد از آماده شدن همبرگرتان یک عدد پنیر گودای ورقه‌ای قرار دهید و در تابه را برای چند ثانیه بگذارید تا پنیر حرارت ببیند و آب شود.

مواد لازم برای تهیه همبرگر با سویا:

  • ۱ پیمانه سویای خیسانده شده
  • ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذاخوری سس کچاپ
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر نان یا پودر سوخاری
  • ۱ قاشق چایی خوری آویشن یا اوریگانو
  • ۱ عدد پیاز کوچک
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • پودر پاپریکا و پودر سیر به میزان لازم

طرز تهیه همبرگر با سویا

طرز تهیه همبرگر با سویا

برای تهیه این غذا  ابتدا باید سویا را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید. سپس آب آن را خالی کرده و کمی فلفل و آبلیمو به آن بزنید و دوباره آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب قرار دهید. بعد از گذشت این مدت آب اضافی را خالی کنید و سویاها را با دست فشار دهید تا آبی داخل آن‌ها باقی نماند.

سویاها را ۲ مرتبه چرخ کنید و سپس گوشت چرخ کرده را به همراه آن داخل غذاساز بریزید و آن‌ها را کمی با هم مخلوط کنید.

سیر و پیازتان را رنده کرده، آب اضافی آن‌ها را خارج کنید و آن‌ها را نیز به سویا و گوشت چرخ شده در غذاساز اضافه و با هم مخلوط کنید.

بعد از آن بقیه مواد یعنی تخم مرغ، جعفری خرد شده، سس کچاپ، پودر نان یا پودر سوخاری و ادویه‌هایتان را نیز به آن‌ها اضافه کنید و کمی مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

موادتان را به چهار قسمت مساوی قسمت کنید و هر قسمت را با دستتان به صورت دایره‌ای در آورید. سپس آن‌ها را روی یک کاغذ روغنی بگذارید و درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و انسجام پیدا کند.

سپس آن‌ها را از یخچال خارج کرده و در روغن داغ بیندازید و سرخ کنید و درون نان همبرگرتان قرار دهید و ساندویچ‌تان را با مواد مورد علاقه‌تان پر کنید.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *