تغذیه و تناسب اندامنکته های تغذیه ایویتامین و مواد معدنی

ارزش غذایی و فواید سلامتی ماهی سرخو

ماهی سرخو در اقیانوس اطلس یافت می‌شود و خوردن آن به صورت متعادل – با توجه به محتوای جیوه – امن است. با توجه به ارزش غذایی این ماهی، سرخو غذایی سالم برای اغلب مردم محسوب می‌شود.

ماهی سرخو

ارزش غذایی ماهی سرخو

ماهی سرخو حاوی مقادیر متوسطی از اسیدهای چرب امگا ۳ بوده و همچنین مقادیر خوبی از ویتامین دی، ای، سلنیوم و منیزیم را در خود جای داده است. یک وعدۀ ۱۷۰ گرمی از این ماهی حدودا ۱۷۰ کالری داشته و بیش از ۳۵ گرم پروتئین دارد. این ماهی همچنین منبع خوبی از پتاسیم می‌باشد.

خواص ماهی سرخو

خوردن ماهی سرخو با فواید فراوانی همراه است و می‌تواند به کنترل وزن و کاهش خطر بیماری قلبی و مشکلات دیگر کمک کند.

  • کمک به مدیریت وزن با داشتن چگالی بالای پروتئین
  • پیشگیری از بیماری قلبی از طریق اسیدهای چرب امگا ۳
  • کاهش خطر کم‌خونی مگالوبلاستیک
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی می‌تواند باعث کاهش استرس اکسیداتیو شود
  • کاهش خطر سرطان و بیماری مزمن
  • پشتیبانی از سلامتی تیروئید
  • افزایش تعداد گلبول‌های سفید خون
  • کاهش خطر دژنراسیون ماکولا و آب مروارید
  • تقویت تراکم استخوان و پیشگیری از پوکی استخوان
  • کاهش فشارخون و خطر تصلب شرایین، بیماری قلبی عروقی و سکته مغزی
  • تحریک عملکرد شناختی و تقویت سلامت سیستم عصبی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *