سالاد برگر

دستور تهیه سالاد برگر پارتی رژیمی

همه برگر را با یک نان گرد و ضخیم تصور می کنیم که خب همان نان کالری بسیاری به این ساتدویچ اضافه می کند. اما امروز یک دستور پخت خاص را برایتان آماده کرده ایم. می توانید بدون اینکه نگران مقدار کالری باشید از برگر خود لذت ببرید. در این دستور پخت نان حذف شده و به جای انواع سبزیجات اضافه شده است. سبزیجات از منابع بسیار غنی فیبر هستند و فیبر علاوه بر اینکه سیرتان می کند به دستگاه گوارش نیز کمک می کند عملکرد بهتری داشته باشد. گوشت نیز منبع پروتئین است آن هم از نوع کاملش. شاید این سالاد در نگاه اول سیر کننده نیاید اما پروتئین و فیبر دقیقا کاری می کنند که احساس سیری کنید.

مواد لازم سالاد برگر

یک دوم یک پیاز قرمز متوسط

یک چهارم فنجان جعفری خرد شده

سه چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

پنج هشتم قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

یک چهارم قاشق چای خوری میکس ادویه جات

دو حبه سیر

۱۷۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله ۹۰ درصد

۱۱۵ گرم گوشت چرخ کرده بره

یک تخم مرغ بزرگ

اسپری پخت یا مقداری روغن

یک دوم فنجان ماست یونانی ساده

یک چهارم فنجان سس مایونز ( ترجیحاً کانولا )

دو قاشق غذا خوری آب لیمو تازه

یک دوم یک خیار متوسط

۱۴۰ گرم برگ کلم یا برگ کاهو

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک گوجه فرنگی متوسط که به هشت قسمت تقسیم شده باشد

روش پخت سالاد برگر

فر را با دمای بالا گرم کنید

نصفه پیازی که دارید را به دو قسمت تقسیم کنید. یک نیمه از پیاز را داخل مخلوط کن قرار دهید. دو قاشق غذا خوری جعفری، یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه، یک دوم قاشق چای خوری نمک، فلفل قرمز، میکس ادویه جات و سیر را اضافه کنید. سپس مخلوطشان کنید تا خوب میکس شوند. گوشت گوساله و بره و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره همه را با هم ترکیب کنید.

میکس گوشت را به ۸ برگر مساوی تقسیم کنید. برگر ها را روی سینی پخت قرار دهید و به مدت ۶ دقیقه در فر بگذارید تا درست شوند.

ماست، مایونز، یک قاشق غذا خوری آب لیمو، دو قاشق غذا خوری جعفری باقی مانده، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه و یک هشتم قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. نیمه خیاری که دارید را رنده کنید. خیار رنده شده را در میکس ماست بریزید.

برگ های کلم یا کاهی را با روغن و آب لیموی باقی مانده ترکیب کنید. خیار و پیاز باقی مانده را حلقه حلقه کنید. میکس کلم را بین چهار بشقاب تقسیم کنید و رویشان پیاز های حلقه شده، خیار حلقه شده و گوجه فرنگی را قرار دهید. روی هر سالاد دو عدد برگر قرار دهید سپس به صورت مساوی روی هر کدام سس بریزید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده است. هر وعده شامل یک بشقاب سالاد و دو عدد برگر می شود.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.

کالری: ۲۸۷

چربی در یک وعده: ۱۸٫۹ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۵٫۳ گرم

چربی غیر اشباع در یک وعده: ۹٫۵ گرم

چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: ۲٫۶ گرم

پروتئین در یک وعده: ۲۱ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۸ گرم

فیبر در یک وعده: ۲ گرم

کلسترول در یک وعده: ۱۰۴ میلی گرم

آهن در یک وعده: ۴ میلی گرم

سدیم در یک وعده: ۵۲۰ میلی گرم

کلسیم در یک وعده: ۸۴ میلی گرم

قند در یک وعده: ۳ گرم

منبع: مجله دکتر کرمانی

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *