آشپزیپیش غذا و دسرسالاد و سس

طرز تهیه سالاد نودل و پاسترامی سولیکو

پاسترامی برگرفته از لغت رومانیایی پاستراما به معنای گوشت پوشانده شده از ادویه جات می باشد. پاسترامی سولیکو متشکل از ۹۸ درصد گوشت گوساله و دارای پروتئین با قابلیت جذب بالا است. پاسترامی را می‌توان بسیار سریع و آسان آماده و از آن در تهیه انواع ساندویچ، پیتزا، پاستا و سالاد استفاده کرد. مزیت دیگری که این محصول دارد شیوه استفاده از آن است که می‌تواند هم سرخ یا گریل شود و هم به صورت سرد سرو شود.

این بار می‌خواهیم سالاد نودل را که یکی از لذیذترین سالادهای آسیایی است با پاسترامی ترکیب کرده و یک سالاد محشر درست کنیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد نودل و پاسترامی:
  • پاسترامی‌سولیکو: نصف بسته
  • نودل یک بسته
  • هویج: یک عدد متوسط (رنده شده)
  • کاهو:نصف عدد
  • فلفل دلمه: یک عدد
  • پیازچه: دو عدد
  • ذرت پخته شده: نصف پیمانه
  • قارچ: ۵ عدد متوسط
  • آبلیمو به مقدار دلخواه
  • جعفری خرد شده به مقدار دلخواه

مواد لازم برای تهیه سس سالاد:

  • روغن زیتون
  • سرکه بالزامیک
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه سالاد نودل:

  • نودل را طبق دستور روی بسته بندی بجوشانید.همزمان قارچ ها را ورقه کرده و در مقداری آبلیمو تفت دهید. پاسترامی سولیکو را در قطعات دلخواه اسلایس کنید و به همراه کاهو خرد شده،هویج خام رشته شده، فلفل دلمه‌ای و پیازچه خرد شده، ذرت پخته شده و جعفری به نودل اضافه و مخلوط کنید.
  • برای تهیه سس سالاد، روغن زیتون و سرکه بالزامیک و نمک و فلفل را مخلوط کنید.همچنین می‌توانید برای تیهه سس از مقداری مایونز، بالزامیک یا آبلیمو، نمک و فلفل و روغن زیتون استفاده کنید. پیشنهاد می‌کنیم سس را هنگام سرو سالاد اضافه کنید تا سبزیجات نرم نشوند.

ساندویچ پاسترامی

بد نیست بدانید محصولات پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می‌شود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه جات و چاشنی تهیه شده‌اند. محصولات پارما در حال حاضر شامل پارمای مرغ، پارمای بوقلمون و پاسترامی می‌شود و از تمام این محصولات می‌توان به راحتی در تهیه سالاد و ساندویچ استفاده کرد.

منبع: کتاب کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *