دستور تهیه وافل با ماست میوه ای خوشمزه با طعم سیب - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه وافل با ماست میوه ای خوشمزه با طعم سیب

در مطالب قبلی طرز تهیه وافل را در اختیار شما قرار دادیم این بار تصمیم گرفتیم این دسر خوشمزه را با ماست میوه‌ای تهیه کنیم و طرز تهیه وافل با ماست میوه ای را با هم مرور کنیم. همانطور که قبلا هم گفتیم برای پخت وافل به دستگاه وافل ساز نیاز دارید.

در این مطلب باز هم به نحوه پخت وافل اشاره کوچکی می‌کنیم اما برای اطلاع دقیق‌تر از طرز تهیه آن به این لینک سر بزنید.

مواد لازم برای تهیه وافل با ماست میوه ای:

  • یک بسته بزرگ ماست میوه‌ای با طعم سیب کاله
  • پرالین گردویی به میزان لازم
  • سس کارامل کمی برای تزیین
  • سیب برش خورده کمی برای تزیین
  • ۲۵ گرم کره
  • ۲۵ گرم شکر قهوه ای

وافل با ماست میوه ای با طعم سیب

طرز تهیه وافل با ماست میوه ای:

وافل را آماده کنید.

ماست میوه‌ای را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود، در این مدت، ۴ تا ۵ بار آن را از فریزر خارج کنید و با همزن برقی٬ هم بزنید تا بافت آن مانند بستنی شود سپس پرالین را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سس کارامل را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و مجددا آن را در فریزر قرار دهید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و کره را درون آن بیندازید بعد از داغ شدن کره برش‌های سیب را درون آن بریزید و سرخ کنید سپس شکر قهوه‌ای را به آن اضافه کنید تا سیب‌ها کمی نرم شوند.

ماست میوه‌ای را از فریزر خارج کنید، یک عدد نان وافل در ظرف سرو بگذارید و چند اسکوپ ماست یخ زده روی آن بچینید و روی آن را با سس کارامل و برش‌های سیب تزیین و لایه دیگری از وافل را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه وافل:

  • ۳۷۵ میلی لیتر شیر
  • ۳ قاشق سوپ خوری شکر (نرم و دانه ریز)
  • ۲عدد تخم مرغ (هم زده شده)
  • ۲۵۰ گرم آرد نول (الک شده)
  • ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۸۰ گرم کره (ذوب شده)
  • ۱ قاشق چای خوری پوست لیموترش (رنده شده)

طرز تهیه وافل:

دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا داغ شود. در ظرفی شیر، شکر و تخم مرغ همزده شده را با همزن دستی، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

در ظرفی دیگر، آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و الک کنید، سپس آن را به مخلوط تخم مرغ افزوده و مجددا با همزن دستی، هم بزنید تا مایه یک دستی حاصل شود.

کره و پوست لیموترش رنده شده را به ماده بالا اضافه کنید و با همزن دستی، هم بزنید.

مقداری از ماده آماده شده را با ملاقه در دستگاه وافل ساز ریخته، در آن را ببندید تا طلایی رنگ شوند.

پس از پخت، وافل‌ها را از دستگاه خارج کنید، آن‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و به صورت گرم یا سرد، سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *