طرز تهیه سوپ کاری و سبزیجات خوشمزه

سوپ کاری و سبزیجات تایلندی که قصد داریم آموزش دهیم یک سوپ طلایی خوش رنگ است که رنگ خوبش را از شیر نارگیل و کاری  می‌گیرد و به قدری لذیذ است که حتم داریم تا ذره آخر آن را سر می‌کشید!

فصل بهار از آن زمان‌هایی است که هیچکس دوست ندارد با دچار شدن به یک سرماخوردگی ساده از لذت گشت و گذار در خیابان و لذت بردن از روزهایی که رو به بلند شدن می‌روند محروم شود، در حالی که با گرم و سرد شدن هوا سرماخوردگی بیشتر از هر زمان گریبانگیر افراد می‌شود. خوشبختانه روش‌های کنترل سرماخوردگی تنها محدود به داروهای شیمیایی نمی‌شوند و با تغذیه مناسب و استراحت کردن نیز می‌توان کمک زیادی به رفع سرماخوردگی کرد. مصرف مایعات فراوان و خوردن غذاهای آبکی از جمله سوپ یکی از این روش‌ها است.

برای درست کردن سوپ کاری و سبزیجات کافیست تمام مواد را داخل زودپز بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بپزد. با ما همراه شوید و از درست کردن و صرف یک سوپ مقوی با طعم بی‌نظیر شیر نارگیل و سبزیجات ترد و تازه آن لذت ببرید.

آماده‌سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر:

  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد: ۱ عدد (نواری خرد شده)
  • زنجبیل تازه: ۱ قاشق غذاخوری (خرد شده)
  • روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه‌ای: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاری: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل: ۲ فنجان
  • عصاره سبزیجات: ۱ قرص
  • نودل: ۲ فنجان
  • پیاز قرمز: ۱ عدد (نواری خرد شده)
  • پیازچه: ۱۰ عدد
  • گشنیز تازه: ۱ کف دست
  • سس قرمز تند: به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوپ کاری و سبزیجات:

  • روغن زیتون را داخل زودپز بریزید و پیازهای زرد را تفت دهید تا نرم شوند.
  • زنجبیل، روغن کنجد، شکر قهوه‌ای، کاری، شیر نارگیل و قرص سبزیجات را اضافه کنید.
  • مواد را هم بزنید، درِ زودپز را قفل کنید و روی بیشتر دما تنظیم کنید.
  • پس از ده دقیقه، در زودپر را باز کنید و هم بزنید تا نودل‌ها نرم شود.
  • حالا سوپ را داخل کاسه ریخته و پیاز قرمز، پیازچه و گشنیز را روی سوپ بریزید و چند قطره سس قرمز تند روی آن‌ها اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.