تغذیه و تناسب اندامخواص میوه ها

پشن فروت و نحوه خوردن آن

اگر نمی‌دانید که چگونه باید میوه پشن فروت را بخورید، احتمالا تنها نیستید. با توجه به مواد مغذی فراوان و طعم عالی این میوه، بهتر است با نحوۀ خوردن آن آشنا شوید. با عطارباشی همراه باشید.

پشن فروت

پشن فروت یک میوۀ گرمسیر است که نام علمی آن Passiflora edulis می‌باشد و درخت آن بومیِ مناطق خاصی از آمریکای جنوبی است. این میوه در واقع نوعی توت بزرگ است که رنگ زرد و نارنجی داشته و هنگام رسیدن، رنگ بنفش تیره پیدا میکند. قسمت داخلی پشن فروت زردرنگ بوده و بافتی شبیه به ژله با طعم شیرین دارد و دانه‌های زیادی را در خود جای داده است. این میوه منبعی غنی از ویتامین ث، فیبر، برخی ویتامین‌های گروه ب و آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند است.

روش خارج کردن گوشت پشن فروت

قدم ۱: پشن فروت باید همیشه فربه و بدون چین‌وچروک باشد. از خرید میوه‌های سبزرنگ خودداری کنید، زیرا به طور کامل رسیده نیستند.

قدم ۲: در ابتدا میوه را از وسط برش زده و نصف کنید.

قدم ۳: از یک قاشق برای خارج کردن دانه‌ها و میوه از پوستۀ بیرونی‌اش استفاده کنید.

قدم ۴: سپس پوستۀ بیرونی را دور بی‌اندازید، زیرا قابل خوردن نیست.

قدم ۵: می‌توانید دانه‌های این میوه را به روش‌های مختلف استفاده و مصرف کنید.

راه‌های خوردن پشن فروت

حالا که میوه و دانه‌های آن را خارج کرده‌اید، می‌توانید از روش‌های زیر برای مصرف آنها استفاده کنید:

  • مخلوط کردن دانه‌ها و میوه درون یک اسموتی می‌تواند روشی ساده برای لذت بردن از این میوه باشد، به خصوص اگر آن را با مرکبات ترکیب کنید.
  • برخی از مردم دانه‌ها را خارج کرده و میوه را مستقیما مصرف می‌کنند.
  • می‌توانید گوشت میوه را به همراه کمی شکر درون ماهیتابه گرم کرده و از یک خوراکی لذیذ لذت ببرید.
  • می‌توانید این میوه را کوبیده و پورۀ آن را بر روی گوشت مرغ استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *