طرز تهیه بشقاب سبزیجات - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه بشقاب سبزیجات

بشقاب سبزیجات یک غذای بسیار مناسب، سالم و با رنگ و لعاب برای کسانی که دارای رژیم غذایی لاغری و گیاه‌خواری هستند، به حساب می‌آید. سبزیجات سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی هستند که مصرف روزانه آن‌ها ضامن سلامتی شما بوده و از بروز بیماری‌های قلبی، سرطان، دیابت و چاقی جلوگیری می‌کنند. به طور کلی مصرف روزانه ۲۰۰ گرم سبزیجات برای بدن انسان لازم است که این مقدار برای افراد سالمند و کودکان کمتر است.

بشقاب سبزیجات

مواد لازم برای تهیه بشقاب سبزیجات

  • ۲ عدد سیب‌زمینی
  • ۲ عدد کدوسبز
  • ۲ دسته کلم بروکلی
  • ۲ عدد هویج
  • ۱۵۰ گرم قارچ
  • ۱ فنجان کنسرو ذرت
  • ۲ عدد بادمجان
  • ۲ عدد لیموترش
  • ۵۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۲ عدد عصاره سبزیجات
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • ۲ قاشق سوپ‌خوری سس سویا
  • ۲ ساقه پیازچه (اریب خرد کرده)

طرز تهیه بشقاب سبزیجات

بادمجان‌ها را حلقه‌ای کرده و نمک‌پاش کنید تا تلخی آن‌ها گرفته شود سپس با مقدار کمی روغن تفت دهید.

کلم بروکلی را با کمی آب، فلفل، آبلیمو و نمک بپزید سپس کلم سفید را نیز با مقداری آب، سرکه و نمک بپزید تا رنگ آن تغییر نکند.

کدوها را حلقه‌ای برش دهید و با روغن تفت دهید.

سیب‌زمینی‌ها را با کمی آب پخته سپس پوست بکنید.

قارچ را ۲ قسمت کرده و با مقداری آب، نمک و آبلیمو بپزید سپس تفت دهید.

هویج را نیز برش داده و با شکر، آب و آبلیمو بپزید.

کره را داخل تابه آب کنید سپس عصاره سبزیجات، نمک، فلفل، سس سویا، سرکه بالزامیک و آب لیموترش را با مقداری آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید.

سبزیجات پخته شده و باقی سبزیجات را به صورت خام داخل ظرف مناسب سرو کنید و سس را روی آن بریزید.

اگر می‌خواهید بشقاب سبزیجات شما کاملا رژیمی و بدون استفاده از هیچ روغنی درست شود، همه مواد را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰ درصد قرار دهید.

برای تهیه این غذا می‌‌توانید از هر نوع سبزیجاتی که مایلید مثل آووکادو، لوبیا سبز، لبو و حتی حبوبات استفاده کنید هم‌چنین سس قارچ نیز می‌تواند کنار بشقاب سبزیجات سرو شود.

منبع: کتاب کاله

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.