آشپزیغذای بین المللی

دستور پخت پاستای پریماورای خام

از این پس سعی خواهیم کرد در مجله آشپزی مدرن عطارباشی ، هر هفته چند دستور غذای خام سالم و خوشمزه را برای شما عزیزان قرار دهیم.

ورقه‌های باریک کدو تزئین شده با سبزیجات تازۀ و خوش‌طعم دست به دست هم داده و یک بشقاب پاستای خام رضایت‌بخش را برای شما به ارمغان خواهند آورد.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد پاستای پریماورای

  • ۴ کدوی بزرگ
  • ۲ لیوان نخودفرنگی تازه
  • ۱/۳ لیوان فلفل دلمۀ قرمز، خورد شده
  • ۱ هویج بزرگ، ریز شده
  • یک لیوان گوجه گیلاسی، چهار قسمت شده
  • دو قاشق چای‌خوری ریحان تازه، خورد شده
  • دو قاشق سوپ‌خوری جعفری مجعد، خورد شده
  • دو قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • جعفری تازۀ مجعد برای سرو کردن

مواد سس

  • ۱ و ¼ لیوان بادام هندی خام (خیس خورده برای ۲ ساعت و سپس کاملا خشک شده)
  • ¾ لیوان آب
  • ۱/۳ قاشق شهد نارگیل
  • ¼ لیوان آب لیمو
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک

دستورالعمل پخت پاستا پریماورای

قدم اول: با استفاده از پوست‌کن کدوها را به صورت حلقه‌های یک سانتی‌متری بریده و در یک کاسۀ بزرگ بریزید. این کدوها می‌بایست مشابه فتوچینی باشند. مواد لازم دیگر برای پاستا را نیز در کاسه بریزید، آنها را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

قدم دوم: تمام مواد لازم برای سس را در یک مخلوط‌کن با سرعت زیاد ترکیب کنید تا زمانی که ترکیبی یکدست داشته باشید. این ترکیب را بروی پاستا ریخته و دوباره آن را هم بزنید تا غذای شما کاملا به سس آغشته شود. آن را به چهار کاسه تقسیم کرده و با تزئین جعفری سرو کنید.

منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *