آشپزیپیش غذا و دسرغذای بین المللی

آموزش تهیه بورک تره فرنگی با استفاده از خمیر یوفکا

بورک تره فرنگی : با یوفکای آماده به آسانی یک بورک تره فرنگی یاد میگیریم حتی کسانیکه تره فرنگی دوست ندارند این بورک تره فرنگی اشتهای آنها را باز میکتد

مواد لازم برای تهیه بورک تره فرنگی :

یوفکا ۴ عدد

مواد لازم برای تهیه داخل بورک تره فرنگی

تره فرنگی ۱ کیلو

روغن مایع ۲ قاشق غذا حوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

آب ۱ فنجان

نمک

مواد لازم برای سس یوفکا :

شیر ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ استکان

 مواد لازم برای روی بورک تره فرنگی
تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

کنجد و سیاه دانه

طرز تهیه بورک تره فرنگی :

برای درست کردن داخل بورک تره فرنگی  یک کیلو تره فرنگی خرد دشده را در  دو قاشق غذا خوری روغن مایع ریخته و در تابه سرخ میکینیم  وقتی تره فرنگی تفت داده شده یک قاشق غذا خوری رب و نمک ریخته مخلوط میکنیم در آخر یک فنجان آب ریخته پنج دقیقه میپزیم و در یک ظرف ریخته تا سرد شود

اکنون سس را آماده میکنیم که روی یوفکا بزنیم یک عدد تخم مرغ , یک لیوان شیر و یک استکان روغن مایع را با هم ترکیب کرده

چهار عدد یوفکا داریم روی هم قرار داده  و از وسط می بریم  روی هر کدام از یوفکاها از این سس می مالیم  و مواد را گذاشته و رول میکنیم  در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و رول های آماده شده از قسمت وسط قرار میدهیم

همه یوفکاها را به همین شکل درست کرده و می چینیم در آخر یک عدد تخم مرغ و سه قاشق غذا خوری روغن مایع می ریزیم  و با هم مخلوط میکنیم و با برس روی بورک ها می مالیم  ورویش کنحد و سیاه دانه میپاشیم در فر ۲۰۰ درجه بمدت سی و پنجج دقیقه قرار میدهیم وقتی ازفر خارج کردیم میگذاریم ولرم شود  سپس آماده سرو کردن است این هم یک بورک خوشمزه

منبع: هلودکتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *