طرز تهیه ساندویچ بدون گوشت بادمجان و پنیر بز

دستور تهیه ساندویچ بادمجان و پنیر بز

این ساندویچ زمانی متولد شد که از بازار محلی بادمجان های کوچک خریدم. ترکیب بادمجان و پنیر بز بسیار خوشمزه است.

بادمجان غنی از آنتی اکسیدان های مناسب برای مبارزه با بیماری است.

این دستور آشپزی بدون گوشت است پس در صورتی که مشکلی با گوشت دارید به راحتی میتوانید از این غذای خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم ساندویچ بادمجان و پنیر بز

  • ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون
  • ۲ (¼ اینچ) برش عمودی بادمجان کوچک
  • اسپری آشپزی
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • ¼ فنجان (۲ اونس) پنیر بز، نرم شده
  • ۲ (۱ و نیم اونس) نان ساندویچ
  • ۲ (¼ اینچ) تکه های گوجه فرنگی
  • ۱ فنجان منداب

طرز تهیه ساندویچ بادمجان و پنیر بز

  1. گاز را به دمای ۲۷۵ درجه سانتی گراد برسانید.
  2. روغن بر روی بادمجان بریزید.
  3. کمی روغن در ماهیتابه بپاشید و با حرارت ملایم گرم کنید سپس بادمجان را اضافه کنید و برای ۵ دقيقه هر طرف آن را بپزید تا قهوه ای روشن شود. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
  4. در حدود ۱ قاشق غذاخوری پنیر بز روی هر قسمت برش هر نیم رول پخش کنید. نان را بر روی ورق پخت قرار دهید و پنیر روی آن بریزید؛ ساندویچ را در دمای ۲۷۵ درجه سانتیگراد برای ۸ تا ۱۰ دقیقه گرم کنید.
  5. ساندویچ را از فر خارج کنید. هر طرف نان ۱ تکه بادمجان، ۱ تکه گوجه فرنگی و نصف فنجان arugula قرار دهید. ساندویچ را با نیمه بالایی بپوشانید.

اطلاعات تغذیه

  • ۲۹۹ کالری در هر وعده
  • کالری چربی در هر وعده ۳۳٪
  • چربی در هر وعده ۱۱٫۱ گرم
  • چربی مونواشباع در هر وعده ۴٫۳ گرم
  • چربی غیر اشباع در هر وعده ۱ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۱۲ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۴۰ گرم
  • فیبر در هر وعده ۹ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۱۳ میلی گرم
  • آهن در هر وعده ۳ میلی گرم
  • سدیم در هر وعده ۶۴۷ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۱۳۷ میلی گرم
 منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




One thought on “دستور تهیه ساندویچ بادمجان و پنیر بز

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.