آشپزیپیش غذا و دسر

دستور تهیه ماکارون نارگیلی

ترکیبات  ماکارون نارگیلی

  • ۲ عدد سفیده ی تخم مرغ بزرگ
  • ۲/۱ – ۲  فنجان نارگیل خرد شده
  • ۱ چهارم فنجان عسل محلی
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • مقداری نمک دریایی تصفیه نشده

مراحل پخت ماکارون نارگیلی

  1. فر را از قبل روی دمای ۳۱۵ درجه ی فارنهایت (حدود ۱۶۰ درجه ی سانتی گراد) بگذارید.
  2. همزن را روی دور تند گذاشته و سفیده های تخم مرغ، وانیل، عسل و نمک دریایی را درون ظرفی به خوبی میکس کنید.
  3. سپس نارگیل های خرد شده را به مواد بیافزایید و خوب میکس کنید.
  4. مقداری از مواد را روی کاغذ های مخصوص کلوچه بریزید و پهن کنید.
  5. مواد را در فر گذاشته و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد تا لبه های آن طلایی رنگ شوند.
  6. بگذارید کنار تا خنک شود سپس میل کنید!
منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *