طرز تهیه دسر خوشمزه سفیده تخم مرغ پاولوا (Pavlova)
استفاده از سفیده ی تخم مرغ به جای یک تخم مرغ کامل باعث می شود که یک دسر خوشمزه و در عین حال کم کالری داشته باشید.
مواد لازم دسر پاولوا
- ۴ عدد سفیده تخم مرغ
- ۱ فنجان شکر دانه ریز
- ۱ دوم قاشق غذا خوری نشاسته ی ذرت
- ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
- ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید
- چند تکه میوه خرد شده
مراحل پخت دسر پاولوا
- سفیده تخم مرغ را با همزن خوب بهم بزنید تا سفت شود. سپس به آرامی در حالی که سفیده را بهم می زنید، شکر را به آن بیافزایید.
- مواد را خوب میکس کنید تا غلیظ و براق شود؛ سپس عصاره ی وانیل ، سرکه ی سفید و نشاسته ی ذرت را به مواد بیافزایید.
- فر را از قبل روی دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۵۰ درجه ی سانتی گراد) بگذارید تا گرم شود.
- مواد را در مرکز ظرفی بریزید که کف آن را از قبل با کاغذ پوستی پوشانده اید؛ مواد را در همه ی ظرف پهن کنید تا به لبه ی ظرف برسد.
- مواد را به مدت یک ساعت در فر بگذارید تا بپزد؛ سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
- قسمتی از آن را ببرید و در بشقابی بگذارید.
- کمی خامه ی چرب را با همزن به خوبی هم بزنید و روی دسر بریزید.
- روی دسرتان را با تکه های میوه تزیین کنید.