آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر خوشمزه سفیده تخم مرغ پاولوا (Pavlova)

استفاده از سفیده ی تخم مرغ به جای یک تخم مرغ کامل باعث می شود که یک دسر خوشمزه و در عین حال کم کالری داشته باشید.

مواد لازم دسر پاولوا

  • ۴ عدد سفیده تخم مرغ
  • ۱ فنجان شکر دانه ریز
  • ۱ دوم قاشق غذا خوری نشاسته ی ذرت
  • ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
  • ۱ قاشق چای خوری سرکه سفید
  • چند تکه میوه خرد شده

مراحل پخت  دسر پاولوا

  1. سفیده تخم مرغ را با همزن خوب بهم بزنید تا سفت شود. سپس به آرامی در حالی که سفیده را بهم می زنید، شکر را به آن بی‌افزایید.
  2. مواد را خوب میکس کنید تا غلیظ و براق شود؛ سپس عصاره ی وانیل ، سرکه ی سفید و نشاسته ی ذرت را به مواد بی‌افزایید.
  3. فر را از قبل روی دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت (حدود ۱۵۰ درجه ی سانتی گراد) بگذارید تا گرم شود.
  4. مواد را در مرکز ظرفی بریزید که کف آن را از قبل با کاغذ پوستی پوشانده اید؛ مواد را در همه ی ظرف پهن کنید تا به لبه ی ظرف برسد.
  5. مواد را به مدت یک ساعت در فر بگذارید تا بپزد؛ سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
  6. قسمتی از آن را ببرید و در بشقابی بگذارید.
  7. کمی خامه ی چرب را با همزن به خوبی هم بزنید و روی دسر بریزید.
  8. روی دسرتان را با تکه های میوه تزیین کنید.
منبع: گیاه یاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *