دستور تهیه نان خرمایی کرمانشاهی - مجله سلامتی عطارباشی

دستور تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

نان خرمایی یکی از سوغاتی های خوشمزه استان های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقه‌ای خوشمزه هستند.

مواد لازم نان خرمایی

  • آرد سفید= نیم كیلو
  • كره ی گیاهی= ۲۵۰ گرم
  • ماست = ۲۵۰ گرم
  • نمك = یك قاشق چای خوری
  • بیكینگ پودر = یك قاشق مرباخوری
  • خرمای بدون هسته = نیم كیلو
  • پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد= از هر كدام دو قاشق غذاخوری
  • دارچین = یك قاشق چای خوری
  • زعفران آب شده= یك قاشق مرباخوری

طرز تهیه نان خرمایی

خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.
کره را کمی روی حرارت آب کنید.
ماست را با بیكینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط كنید.
آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یك ظرف كه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.
بعد از خمیر به اندازه یك گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را می توانید به هر شكل كه دوست دارید، درست كنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید مقداری كنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط كنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را كنجد بپاشید.

منبع: آلامتو

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *