دستور تهیه نان خرمایی کرمانشاهی
نان خرمایی یکی از سوغاتی های خوشمزه استان های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقهای خوشمزه هستند.
مواد لازم نان خرمایی
- آرد سفید= نیم كیلو
- كره ی گیاهی= ۲۵۰ گرم
- ماست = ۲۵۰ گرم
- نمك = یك قاشق چای خوری
- بیكینگ پودر = یك قاشق مرباخوری
- خرمای بدون هسته = نیم كیلو
- پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد= از هر كدام دو قاشق غذاخوری
- دارچین = یك قاشق چای خوری
- زعفران آب شده= یك قاشق مرباخوری
طرز تهیه نان خرمایی
خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید.
کره را کمی روی حرارت آب کنید.
ماست را با بیكینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط كنید.
آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یك ظرف كه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.
بعد از خمیر به اندازه یك گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را می توانید به هر شكل كه دوست دارید، درست كنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید مقداری كنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط كنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را كنجد بپاشید.