آشپزیپیش غذا و دسر

طرز تهیه دسر هلو با سس توت خوشمزه

زمان آمادگی

۱۵ دقیقه

۴ نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، ۳ قاشق غذاخوری سس توت)

میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید.

بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید.

این دستور غذا: بدون گوشت با کلسترول پایین، کم چرب، چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.

مواد لازم دسر هلو با سس توت

  • ۱ فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • ۲ هلو، خرد شده و بریده شده
  • ۲ فنجان بستنی کم چرب وانیلی

 طرز تهیه دسر هلو با سس توت

  1. توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید.
  2. دانه ها را خارج کنید.
  3. ۴ تکه هلو را در هر ۴ کاسه دسر قرار دهید و ۲/۱ فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۱۸۹
  • چربی در هر وعده ۲ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۱ گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۰ گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۰ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۴ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۳۹ گرم
  • فیبر در هر وعده ۴ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۵ میلیگرم
  • آهن در هر وعده ۰ میلیگرم
  • سدیم در هر وعده ۴۶ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۱۱۶ میلی گرم
منبع: آلامتو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *