آشپزیپیش غذا و دسرسوپ و آش

دستور طبخ سوپ گردن خوشمزه و مقوی

امروز آموزش درست کردن سوپ گردن را برای شما داریم، میتوانید در منزل آنرا درست کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید. سوپ گردن گوسفندی یک سوپ فوق العاده مقوی و خوشمزه است که عاشق طعم آن خواهید شد.

مواد لازم برای سوپ گردن گوسفندی

گوشت گردن گوسفندی ۵۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپخوری
ماست یک دوم پیمانه
زرده تخم مرغ یک شماره
آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم

مواد لازم رویه سوپ گردن گوسفندی 

کره یک قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودر شده یک قاشق چایخوری
نعناع خشک یک قاشق چایخوری

طرز تهیه سوپ گردن گوسفندی

چربی گردن گوسفندی را بگیرید و آن رابه همراه مقدار کافی آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. هنگام پخت، کف ایجاد شده روی سطح آب رابا قاشق بردارید.

آرد، ماست، زرده تخم مرغ، نمک و آب لیمو ترش را در ظرفی جداگانه باهم به خوبی مخلوط کنید، گوشت گردن را پس از پخت، از ظرف خارج کرده و گوشت را از استخوان جدا کنید و دوباره به ظرف برگردانید. مخلوط آرد را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه بپزند تا سوپ غلظت یابد.

برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پودر فلفل قرمز و نعناع خشک را در کره تفت داده و سپس روی سوپ بریزید و سرو کنید.

منبع: پارس ناز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *