دوروم پلو

دستور تهیه ساندویچ دوروم پلو و کوفته

اگر برای رفتن به محل کار و پیک نیک میخواهید ساندویچ درست کنید ما بشما روش تهیه بهترین ساندویچ را آموزش می‌دهیم. این کوفته هاي گوشت رابه صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.

میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر

مواد لازم برای دوروم پلو

نان لواش ۲ شماره
برنج یک پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده ۲ شماره
روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
آب یک پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه کوفته

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز رنده شده یک شماره
سیر ریز خردشده یک حبه
زیره پودرشده یک قاشق چایخوری
روغن زیتون یک قاشق چایخوری
آرد یک قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شده یک سوم پیمانه

طرز تهیه ساندویچ دوروم پلو و کوفته

برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر باهم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد «۳۲۵ درجه فارن هایت» قرار دهید تا برنج بپزد.

برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی باهم به خوبی مخلوط کنید.

دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید ودر سینی فر قرار دهید.

مقداری آب و روغن زیتون روی انها بریزید. روی انها رابا فویل بپوشانید ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد «۳۲۵ درجه فارن هایت» قرار دهید تا کاملا بپزند.

نان هاي لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید ودر سینی فر قرار دهید.

نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی انها بپاشید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد «۳۲۵ درجه فارن هایت» قرار دهید.

سپس آن ها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی انها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.