طرز تهیه ماهی قزل آلا ضد چربی خون
بالا بودن چربی خون میتواند مشکلات متعددی را به وجود آورد و عدم درمان آن در بسیاری از موارد منجر به مرگ افراد میشود. یکی از بهترین روشها برای کاهش چربی خون، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب است. در این مطلب به طرز تهیه یک غذای ضد چربی خون که با ماهی قزلآلا تهیه میشود میپردازیم. لطفا با عطارباشی همراه باشید.
مواد لازم برای قزلآلا ضد چربی خون:
- ماهی قزلآلا به تعداد نفرات
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- مرزه خرد شده سه قاشق غذاخوری
- سیر سه حبه
- پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
- پوست لیموترش رنده شده یک عدد
- نمک، فلفل و آب لیموی تازه به مقدار لازم
دستورالعمل:
-ماهیها را پس از تمیز کردن به طور کامل بشویید؛ روی شکم ماهی برشی طولی ایجاد کنید؛ پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل بشویید و آب آن را خارج کنید.
-با یک چاقوی تیز چند برش عرضی و مورب در روی ماهی ایجاد کنید سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل، پوست لیموترش رنده شده و مقداری آب لیمو بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و ۳۰ دقیقه آن را در یخچال بگذارید.
-پس از ۳۰ دقیقه ماهی را روی کاغذ آلومینیومی بگذارید و آن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس قرار دهید.
-در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی میتوانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشانید؛ پس از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را بردارید و با حرارت قسمت بالای فر آن را سرخ کنید.
-مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد که به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آماده میشود.