تغذیه و تناسب انداملاغری و کاهش وزننکته های تغذیه ای

چه زمانی بهتر است برای مصرف کربوهیدرات در بدنسازی

اگر وزنتان چند کیلو بالا رفته، کربوهیدرات ها را مقصر ندانیدبا وجود آنکه امروزه اکثر رژیم های غذایی، شما را مجبور کرده‌اند که این را باور کنید، اما کربوهیدرات‌ها دشمنان شما نیستند!

هر دکتری به شما خواهد گفت که همه‌ی گروه‌های غذایی اصلی (پروتئین‌ها، چربی‌ها، و کربوهیدرات‌ها) برای حفظ سلامتی کلی یا رسیدن به آن ضروری هستندمهم این است که چطور آنها را مصرف می‌کنید و در مورد کربوهیدرات‌ها، واقعا مهم است که چه زمانی آنها را می‌خورید.

دکتر جیمز رس، نویسنده‌ى کتاب «فکرکنید، بخورید، حرکت کنید، رشد کنید»، می‌گویدبهترین زمان روز برای مصرف کربوهیدرات، وقتی است که حساسیت به انسولین، در بالاترین مقدار باشد.

کربوهیدرات‌ها تجزیه می‌شوند و در بدن به گلوکز (قند خونتبدیل می‌شوندحساسیت به انسولین، بستگی به این دارد که بدن، چقدر خوب بتواند گلوکز را مدیریت کنداگر برای مدیریت گلوکز ورودی، به انسولین کمتری نیاز داشته باشید، یعنی حساسیت به انسولین بالاتری دارید.

برعکس آن که بعنوان مقاومت به انسولین از آن یاد می‌شود، زمانی است که بدن برای فراوری همان مقدار گلوکز، به تولید مقدار زیادی انسولین نیاز داردبطور کلی، وقتی کربوهیدرات را در زمانی مصرف کنیم که بدنمان برای مدیریت آن آماده‌تر است، بدنمان بهتر کار می‌کنداین زمان، معمولا صبح‌ها و بعد از ورزش می‌باشد.

تفاوت کربوهیدرات‌های ساده و پیچیده

بهترین زمان مصرف کربوهیدرات

البته خوردن کربوهیدرات‌ها در این زمان تعیین شده، به این معنی نیست که می‌توانید در مصرف آنها زیاده روی کنیددکتر رس می‌گوید:زمان و کیفیت کربوهیدرات‌هایی که می‌خوریم مهم هستند، اما نوع کربوهیدرات‌های مصرفی، مهمتر از زمان آن است.

مثلا اگر دونات را بعد از ورزش می‌خورید، باعث نمی‌شود که بهتر از خوردن کلم بروکلی و کلم پیچ و یا حتی کوینولا برای شام باشدانواع کربوهیدرات می‌توانند بسیار متفاوت باشند و بر عملکرد جسمی و روحی تاثیر بگذارند.

او توصیه می‌کند که کربوهیدرات‌های سالم و کم کالری‌تر مانند سبزیجات برگ سبز تیره، سیب زمینی شیرین، حبوبات و وعده‌های کوچکتر غلات کامل مانند برنج قهوه ای، دانه‌ی گل همیشه بهار،کوینولا و گندم کامل ارگانیک مصرف کنید.

منبع: مجله تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *