کوفته برنجی پنیری

طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی با پنیر (کوفته آرانچینی)

کوفته برنجی یکی از غذاهای مورد علاقه اکثر مردم است. در کوفته برنجی ایرانی معمولا مواد در یک سس مخصوص پخته می‌شوند اما کوفته برنجی پنیری در واقع شبیه کوفته قلقلی است و در روغن سرخ می‌شود اما شما می‌توانید این کوفته برنجی را در سس مورد علاقه‌تان یا یک دیپ قرمز بزنید و از خوردن آن لذت ببرید، اگر چه به تنهایی بسیار خوشمزه است و نیازی به همراه ندارد. این کوفته‌ها در واقع یک نوع کوفته کلاسیک ایتالیایی با نام Arancini هستند. این کوفته برنجی مثل یک کوفته تبریزی شکم پر هستند که داخل آنها مقداری پنیر جادویی ریخته شده باشد چون وقتی آنها را باز می‌‌کنید حالت زیبایی از پنیر را به نمایش می‌گذارند. این کوفته بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید همه اعضای خانواده از کوچک تا بزرگ آن را دوست خواهند داشت. اگر علاقه مند به درست کردن این کوفته ایتالیایی هستید، در ادامه آن را به شما یاد خواهم داد.

کوفته برنجی پنیری (کوفته ایتالیایی آرانچینی)

مواد لازم برای کوفته برنجیکوفته برنجی

۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون + ۲ قاشق غذاخوری کره

۱ عدد پیاز متوسط ریز خرد شده (حدود ۱ پیمانه)

۱ پیمانه کالباس، ریز خرد شده

۲ پیمانه برنج با دانه متوسط مثل برنج یاسمین

۵ پیمانه آب مرغ یا استاک مرغ

۱ قاشق غذاخوری نمک (من از نمک دریا استفاده می‌نم)

۱ پیمانه نخود سبز فریز شده

۱/۳ پیمانه جعفری تازه ریز خرد شده

۱ پیمانه پنیر پارمزان رنده شده

۱۲۰ گرم پنیر موزارلا، به صورت ۲۴ مکعب ۱/۲ اینچی برش زده شود

مواد لازم برای سرخ کردن کوفتهکوفته برنجی ایتالیایی

۱ پیمانه آرد چند منظوره

۳ عدد تخم مرغ بزرگ، با چنگال بهم بزنید

۱ و ۱/۲ پیمانه خرده نان

روغن برای سرخ کردن (روغن گیاهی، کانولا یا روغن هسته انگور)

طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی

  1. از یک قابلمه با ته کلفت استفاده کنید که در آن نیز به خوبی بسته شود. قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید، ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی که داغ شد، پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا زمانی که نرم و طلایی شود (۴ تا ۵ دقیقه). کالباس خرد شده را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه بپزید تا زمانی که گوشت طلایی شود. برنج را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید تا زمانی که با روغن آغشته شود.کوفته برنجی پنیری
  2. ۶ پیمانه آب مرغ را به آن اضافه کنید و ۱ قاشق چایخوری نمک دریا به آن بیفزایید و آن را بپزید تا زمانی که مایع بوسیله برنج کاملا جذب شود (حدود ۱۵ دقیقه). نخودها را به آن اضافه کنید، سپس درب را گذاشته و تا حدود ۲ دقیقه به پخت ادامه دهید. برنج باید نرم شود و مایع تقریبا جذب شده باشد. برنج را در یک ظرف پهن مثل یک سینی بریزید تا خنک شود.کوفته برنجی آرانچینی
  3. وقتی برنج خنک شد، آن را با ۱/۳ پیمانه جعفری ریز خرد شده و ۱ پیمانه پنیر پارمزان مخلوط کنید. کوفته‌ها را با استفاده از یک قاشق بستنی شکل دهید یا آن را در دستتان به شکل کوفته‌های متوسط شکل دهید. در وسط هر کوفته یک قطعه پنیر موزارلا مکعبی قرار دهید و سپس آن را خوب بهم بیاورید و ببندید تا مخلوط برنج و پنیر کاملا گرد و بسته باشد و پنیر موزارلا در وسط آن قرار گیرد.کوفته آرانچینی
  4. سه کاسه کم عمق را بردارید، در یکی از آنها یک فنجان آرد، دومی ۳ عدد تخم مرغ هم زده شده و در سومی ۱ و ۱/۲ خرده نان بریزید. هر یک از کوفته برنجی ها را ابتدا در آرد بزنید و بغلطانید، آن را تکان دهید سپس کوفته را در تخم مرغ بزنید تاب دهید تا کل روی آن تخم مرغی شود و سپس اجازه دهید تا تخم مرغ اضافی آن خارج شود. در آخر کوفته برنجی را در خرده نان بزنید تا دورتادور کوفته به صورت یکسان از خرده نان پر شود. بهتر است قبل از اینکه سرخ کردن را شروع کنید، همه کوفته برنجی ها را آماده کنید سپس آنها را سرخ کنید چون سرخ کردن آنها خیلی سریع انجام می‌شود.طرز تهیه کوفته برنجی
  5. حدود یک اینچ روغن در یک ماهیتابه گود یا قابلمه بریزید (قابلمه بخاطر اینکه روغن به بیرون نپاشد، بهتر است). هنگامی که روغن داغ شد کوفته‌ها را در قابلمه بگذارید به طوری که چندین کوفته را همزمان دورتادور قابلمه بگذارید و حدود ۳ دقیقه کل هر دسته کوفته را بپزید و بچرخانید تا دو طرف آن طلایی شود. پس از سرخ کردن آنها را روی حوله کاغذی بگذارید و بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. کوفته برنجی را موقعی که گرم است با دیپ یا با سس سرو کنید.کوفته برنجی سرخ شده

نکات آشپزی کوفته برنجی

می‌توانید میزان آب مرغ را در دستور کوفته برنجی کمتر کنید. ابتدا ۵ پیمانه آب مرغ به آن اضافه کنید اگر برنج کاملا نپخت یک پیمانه دیگر به آن اضافه کنید.

کوفته برنجی به سرعت سرخ می‌شود بنابراین باید تمامی کوفته‌ها قبل از سرخ شدن آماده شوند.

این کوفته برنجی به تنهایی نیز خوشمزه است اما شما می‌توانید آن را با دیپ یا سس مورد علاقه‌تان سرو کنید. این کوفته‌ها بهتر است گرم سرو شوند. در ضمن حواستان باشد که وقتی آنها گرم هستند، پنیر موجود در وسط آنها داغتر از خود کوفته است.

این دستورالعمل جزو بهترین رسپی‌های موجود در مورد کوفته برنجی آرانچینی است چون به دلیل استفاده از آب مرغ هم مزه بهتری نسبت به سایر نمونه‌ها دارد و هم به دلیل پخته شدن برنج، مواد کوفته خیلی خوب به هم می‌چسبند.

منبع:  مجله قرمز


نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.