آشپزیسالاد و سس

دستور تهیه سالاد نودل سرد

  • مناسب برای ۱ نفر
  • ۳۸۸ کالری

می‌توانید این سالاد نودل سرد آسیایی با کره‌ی بادام زمینی، لوبیا سبز با غلاف، مرغ و فلفل دلمه‌‌ای را به راحتی از قبل آماده کنید و برای ناهار به محل کارتان ببرید.

  • زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت : ۵۰۰ دقیقه
  •  ۵۲۰ دقیقه

مواد لازم

پودر کره‌ی بادام زمینی۳ قاشق غذاخوری
آب۲ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل کم‌چرب۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو۱ قاشق غذاخوری
سس سویای کم‌سدیم۲ قاشق غذاخوری
سس سریراچایک‌چهارم قاشق چایخوری
اسپاگتی گندم کامل۲۸ گرم
لوبیا سبز با غلافنصف فنجان
سینه‌ی مرغ پخته و خردشدهیک‌سوم فنجان
فلفل قرمز شیرین خردشدهیک‌چهارم فنجان
گشنیز تازه‌ی خردشده۱ قاشق چایخوری
پیازچه برش‌خورده۱ قاشق غذاخوری
بادام زمینی۱ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

  • ۱در یک کاسه‌ی متوسط، پودر کره‌ی بادام زمینی و آب را باهم مخلوط کنید. شیر نارگیل، آب لیمو، سس سویا و سس سریراچا را اضافه کرده و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شود. اسپاگتی پخته، لوبیای سبز با غلاف، مرغ، فلفل قرمز و گشنیز را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. آن را در یک ظرف سردار خالی کنید و روی آن پیازچه بریزید. بادام زمینی‌ها را در یک ظرف دردار کوچک بریزید و در یخچال قرار دهید.
  • ۲درست قبل از سرو، بادام زمینی را روی سالاد بریزید.

منبع: راستینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *