آش امام

طرز تهیه آش امام غذای محلی قزوین

آش امام قزوین یکی از بهترین غذا هاي سنتی قزوینی ها است که امروز دستور تهیه آنرا برای شما قرار داده ایم. این غذای خوشمزه رابا هم درست کنیم.

مواد لازم برای آش امام

گوشت گردن و یا سردست گوسفندی ۱ کیلو گرم
آب قلم ۲ پیمانه یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه
لوبیا قرمز ۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
عدس ۱ پیمانه
ماش ۱ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
پیاز سرخ شده ۲ پیمانه
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

نکته برای تهیه آش امام قزوین

پیمانه همان پیمانه پلوپز هست.این آش باید تند باشد. ولی بسته به ذائقه تان میتوانید فلفل اضافه کنید.حبوبات را باید از شب قبل ودر جای خنک خیس کنیم و چند بار آب آنرا عوض کنیم. تا هم مواد مضر آن از بین برود و هم مواد مغذی آن بیشتر می‌شود.

طرز تهیه آش امام قزوین

ابتدا گوشت رابا مقداری آب روی حرارت می‌گذاریم تا حسابی بپزد و نرم شود بعد گوشت را له می‌کنیم و یا ریش ریش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.بعد در قابلمه اي جداگانه ۳ لیتر آب می ریزیم و به ترتیب لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه می‌کنیم.

عدس و برنج را هم اضافه می‌کنیم. بعد زردچوبه رابا مقداری روغن تفت می‌دهیم و اضافه میکنیم. وقتی زردچوبه رابا روغن تفت بدهیم و داخل آش بریزیم خیلی بهتر است چون آش خوش رنگتر می‌شود. ۱ پیمانه از پیاز سرخ شده را هم اضافه می‌کنیم. و میگذاریم یک ساعت بجوشد تا حبوبات بپزند.

بعد گوشت ریش ریش شده + آب گوشت + آب قلم را اضافه می‌کنیم. نمک + فلفل + یک سوم دارچین را در قابلمه می ریزیم و بقیه را برای تزئین روی آش نگه می داریم. دارچین را فقط برای بوی گوشت می ریزیم و نیازی نیست زیاد بریزیم چون اگر زیاد بریزیم رنگ آش را تیره میکند و اجازه می‌دهیم تا خوب بپزد. این آش را موقع پخت باید هر از چند گاهی هم بزنیم تا هم ته نگیرد هم کشدار شود.

یک ربع آخر ۱ پیمانه از بقیه پیازی که داشتیم رابه آش اضافه می‌کنیم. بعد از پخت در ظرف دلخواهمان می‌کشیم و با پیاز داغ و دارچین تزئین میکنیم.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *