طرز تهیه رول گوشت و انبه - مجله سلامتی عطارباشی

طرز تهیه رول گوشت و انبه

امروز بشما آموزش درست کردن رول گوشت و انبه را ارائه می‌دهیم که میتوانید با آن یک ناهار خوشمزه را درست کنید. رول گوشت و انبه یک غذای کاملا رژیمی است و این غذا برای رژیم هاي غذایی لاغری توصیه میشود. در پخت این غذا از روغن چندانی استفاده نمی‌شود و مواد اولیه مغذی و سودمندی برای بدن در آن موجود است.

مواد لازم برای تهیه رول گوشت و انبه

فیله گوشت بدون چربی و خرد شده ۲۵۰ گرم
نمک و دانه فلفل سیاه به میزان لازم
روغن زیتون برای چرب کردن مقداری
روغن زیتون برای چرب کردن
خمیر فیلو به میزان لازم
پیازچه خرد شده ۲ ساقه
انبه نگینی شده ۱ شماره
برگ نعناع پاک شده ۲۰ گرم
برگ ریحان پاک شده ۲۰ گرم
برگ گشنیز پاک شده ۲۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس

آب لیمو ترش ۴ قاشق سوپخوری
سس ماهی ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز بدون تخم و خرد شده ۱ شماره
سیر کوبیده شده ۱ حبه

روش تهیه رول گوشت و انبه

گوشت رابا مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. تابه گریل را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس با مقداری روغن چرب کنید. سپس گوشت مزه دار شده را از هر طرف ۵ دقیقه سرخ کنید تا بپزد سپس به صورت نازک خرد کنید.

ورقه هاي خمیر فیلو رابه صورت مربع هاي ۱۰ سانتیمتری برش بزنید. مقداری از گوشت، پیازچه، انبه، نعناع، ریحان و گشنیز را در انتهای خمیر فیلو قرار دهید و به سمت داخل تا بزنید و خمیر را بپیچید.

رول هاي آماده شده را در سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد و طلایی شود. دراین فاصله، مواد سس را در ظرفی ریخته و با یک دیگر مخلوط کنید.

رول گوشت و انبه را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه سس سرو کنید.

این رول ها را می‌توانید از ۱۲ ساعت قبل آماده کنید ودر کاغذ روغنی در یخچال نگه‌داری کنید. کاغذ روغنی مانع از خشک شدن انها می‌شود.

این رول روغن چندانی ندارد و می‌تواند با مواد غذایی مختلف مانند نودل، میگو و … پر شود.

منبع: پارس ناز

نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *