چای داغ

نوشیدن چای داغ عامل ابتلا به سرطان مری

نوشیدن چای داغ عوارض جانبی زیادی برای سلامتی ما در بر دارد و زمینه ایجاد سرطان مری و معده را در بدنمان فراهم میکند. متخصصان چینی در مورد ارتباط میان نوشیدن چای داغ با ابتلا به امراض سرطانی خطرناک هشدارهای جدی داده اند.

در سراسر جهان چای داغ از نوشیدنی‌های پرطرف‌دار است و برآورد شده تنها در سال ۲۰۱۶ چیزی حدود ۲.۹ میلیون تن چای مصرف شده است.

چای داغ در عین حال که به گرم شدن در فصل زمستان و تسکین گلودرد کمک می کند، موجب سرحال شدن در اول صبح می شود و به دلیل تاثیرات آنتی‌اکسیدانی برای سلامتی مفید است، می تواند برای برخی از افراد خطرات جدی را به همراه داشته باشد.

گروهی از متخصصان چینی دریافتند دمای چای بر سلامت تاثیر می‌گذارد و پیامدهای منفی چای داغ روی سلامتی در برخی از افراد بیشتر است. در این بررسی آمده است مصرف چای داغ با شروع سرطان مری مرتبط است.

سرطان مری هشتمین سرطان شایع در سراسر جهان است. در این بررسی آمده است نوشیدن چای داغ در افرادی که مصرف سیگار و مواد الکی دارند با خطر ابتلا به سرطان مری مرتبط است.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، به گفته متخصصان چینی ترکیب سیگار، مواد الکلی، ترکیب‌هایی موجود در چای و تاثیرات منفی نوشیدن چای داغ، سلامت را به خطر می‌اندازد.

منبع: تیتربرتر


نویسنده مطلب:




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *